bruiloft-den-bosch

Entourage

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  vóór 12.00 uur
  Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday"  voor vanaf slechts   € 17,50 extra per kamer! (alleen o.b.v. beschikbaarheid)

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Candle Light diner of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Vriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en uiteraard Brabantse Gastvrijheid!

Golden Tulip Hotel Central is een begrip sinds 1905 en staat vooral bekend om haar vriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en uiteraard Brabantse Gastvrijheid! Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag en aankleding van de door u gereserveerde feestruimte. Maak ook uw gebeurtenis bijzonder: compleet in eigen stijl!

Bloemen:
Sinds een aantal jaren worden de bloemen in Hotel Central verzorgd door onze huisbloemist Jack van Schaik. Wat dacht u van een romantisch bruidsboeket op uw huwelijksdag of mooie kleurrijke Biedermeiers op uw dinertafels? Bloemen zorgen toch altijd nét voor dat extra bijzondere tintje! Wij vernemen graag uw wensen. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de website van Jack van Schaik voor verschillende foto's.


KunstKado:
Op zoek naar een origineel kado? Wat dacht u van KunstKado; Live kunst tijdens een feestelijke gelegenheid, zoals uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. Met KunstKado haalt u een professionele kunstenaar in huis die live een kunstwerk maakt tijdens deze gelegenheid.

Muziek:
Golden Tulip Hotel Central
beschikt over een prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder "De Hoofdwacht" met een eigen bar. Deze unieke ambiance is een echte aanrader en uitermate geschikt is voor een spetterend feest een sfeervolle receptie en/of een heerlijk culinair diner. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dansvloer, een podium en/of het huren van audiovisuele apparatuur.

√ Dancelite Light & Sound Support: Uw partner op het gebied van licht- , geluid- en rigging faciliteiten. Zij kunnen u voorzien van professioneel advies en ontwerp dat afgestemd is op uw wensen en budget , of het nu gaat om een drive-in show, bedrijfspresentatie of losse verhuur. Zo krijgt uw evenement die ''WooW' factor die het verdient. Meer info: www.dancelite.nl


Themadiners en feesten:
Voor gezelschappen serveren wij heerlijke menu´s, uitgebreide buffetten, een echte Brabantse koffietafel of een stijlvolle High tea. Om uw feest en/of diner tot een groot succes te maken, kunt u kiezen voor een speciaal thema zoals een Moorddiner of een smartlappenfeest. Kijk voor leuke initiatieven eens op www.detectivedinner.nl

Groepsactiviteiten / workshops
Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een leuke workshop, groepsactiviteit of een heerlijk dagje uit in Den Bosch. Hierbij slechts een greep uit de vele mogelijkheden, die 's-Hertogenbosch u te bieden heeft: een stadswandeling onder leiding van een echte Bossche stadgids, een vaartocht op de wateren van de Binnendieze of een rondleiding in een van de musea in centrum Den Bosch.

Indien u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact op met een van onze bedrijfsleiders: wij helpen u graag met het organiseren van een compleet en perfect verzorgd verblijf. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 073-6.926.926