feestlocaties-den-bosch

Overzicht feestruimtes

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  vóór 12.00 uur
  Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday"  voor vanaf slechts   € 17,50 extra per kamer! (alleen o.b.v. beschikbaarheid)

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Grand Menu Central of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Overzicht feestruimtes

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele zalen, die qua zaalopstelling en inrichting geheel af te stemmen zijn op uw wensen. Onze zalen zijn naast vergaderingen en cursussen ook uitermate geschikt voor uw bruiloftsdiner en feest, een sfeervolle receptie of andere aangelegenheid. Hieronder vind u een overzicht van de zalen met de verschillende opstellingsmogelijkheden.

Zaal Opp. m2

Max aantal
personen

1) Jeroen Bosch zaal                                                       

99                       

75                            

2) Hertog Jan zaal 55 40
Combinatie zalen 1 + 2 154 120
3) Amadeirozaal 99 75
4) Amadeiro sub 60 40
Combinatie zalen 3 + 4 154 120
Combinatie zalen 1 t/m 4 322 300-350
5) Prinsenzaal 49 25
6) Golden Tulip zaal 40 16
7) Restaurant De Leeuwenborgh 70 45
8) Gewelvenkelder De Hoofdwacht 194 450
9) De Moriaenbar 120 50-80

 

Wilt u meer informatie, reserveren en/of een rondleiding om alle mogelijkheden te komen bekijken ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken op telefoonnummer 073-6.926.926. Wij zijn u graag van dienst!


Bekijk hier de Promotiefilm van 073events en Golden Tulip Hotel Central
Bekijk hier de Virtuele rondleiding binnen Golden Tulip Hotel Central