fitness-hotel-den-bosch

Fitness centrum

FAQ's 

 • Kinderen

  Kinderen

  De fitnessruimte is voor kinderen onder de 16 jaar alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.

 • Handdoeken

  Handdoeken

  In onze fitnessruimte kunt u gratis gebruik maken van handdoeken faciliteiten. Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van douche en toilet die aanwezig zijn.

 • Openingstijden

  Openingstijden

  Sportief de dag beginnen of juist afsluiten?

  Ons fitnesscentrum is dagelijks geopend van 6.00 uur tot 22.00 uur.

 •  

Fitnesscentrum

Ons fitnesscentrum van ruim 60m² is gelegen op het dak van Golden Tulip Hotel Central en heeft een uniek uitzicht op de prachtige kathedraal de Sint-Jan, dé trots van onze stad 's-Hertogenbosch. In de volksmond ook wel Den Bosch genoemd.

Alleen onze hotelgasten hebben toegang tot ons fitnesscentrum. U kunt, geheel kosteloos, gebruik maken van diverse professionele apparaten onder andere een crosstrainer, een loopband, een fiets en roeiapparaat en een meervoudig te gebruiken krachtapparaat. De loopband en het fiets apparaat zijn tevens uitgerust met een TV zodat u ongestoord uw eigen programma kunt volgen tijdens uw work-out.

Juist door het gevarieerde aanbod is er voor onze gasten ieder wat wils. De professionele cardioapparatuur voor het trainen van uw hart- en bloedvaten en longsysteem en met de professionele fitness apparatuur kunt u juist aan de slag om uw spierfunctionaliteit en kracht versterken. Van werken aan een goede conditie tot gewoon willen sporten en relaxen op ieder gewenst niveau.

Al met al een bijzondere aanvulling op de service die wij, als Hotel Central, onze gasten graag willen geven!