hotels-centrum-den-bosch

 

Onze locatie, zo bijzonder.....!

 

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur.
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  Vóór 12.00 uur.
  Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday"  voor vanaf slechts   € 17,50 extra per kamer! (alleen o.b.v. beschikbaarheid)

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Candle Light diner of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Dé perfecte locatie voor uw weekendje weg...!

Golden Tulip Hotel Central is gelegen aan het middeleeuwse marktplein in het kloppende hart van deze bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch. De stad is sprankelend, sfeervol en in 2010 én 2011 én 2012 welverdiend gekozen tot "Meest Gastvrije Stad van Nederland". De stad biedt met haar vele historische gebouwen, de beroemde Sint Jans kathedraal, sfeervolle terrassen, bourgondische restaurantjes en haar natuurschoon een ideale omgeving voor een heerlijk weekendje weg of dagje Den Bosch..
Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad!

Bezienswaardigheden 's-Hertogenbosch
Naast de vele bezienswaardigheden is het centrum van 's-Hertogenbosch uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is. Zin om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een lekkere lunch? Dan bent u uiteraard van harte welkom in de Brasserie van Golden Tulip Hotel Central. Ook voor een uitgebreid diner bent u bij ons aan het juiste adres. Ons luxe à la carte restaurant "De Leeuwenborgh" is dagelijks geopend tot 21.30 uur.

Wat is er te doen in 's-Hertogenbosch?

De omgeving 's-Hertogenbosch leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets-, wandel- en skeelertochten.
Ervaar de Binnendieze, bewonder de St. Jans- kathedraal en koester de wereld van Jeroen Bosch. De stad biedt een wisselend scala aan mogelijkheden voor uw bezoek. Ook voor allerlei verschillende groepsactiviteiten en workshops kunt u terecht in 's-Hertogenbosch, zeker als het een bedrijfsuitje betreft. Van mozaïken tot klompen werken, van een gezellige pubquiz tot een kookworkshop met echte Bossche Koek! Kortom: er is voor ieder wat wils...!


U wilt meer informatie en/of een reservering plaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het directe telefoonnummer 073-6.926.926. Wij zijn u graag van dienst!