persberichten-den-bosch

Persberichten

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  vóór 12.00 uur
  Heerlijk uitslapen op de zondagochtend en om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" aanbieding voor slechts   € 17,50 extra per kamer!

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Candle Light diner of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Nieuws

Hotel Central breidt service uit met 2 oplaadpunten voor elektrische auto's
Ook in 2014 het Golden Greenkey certificaat ontvangen

's-Hertogenbosch, 2 april 2014 - Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch biedt vanaf vandaag een extra service. Gasten die een elektrische auto bezitten kunnen deze voortaan ook opladen in de garage van het hotel. Het hotel beschikt over twee nieuwe laadpunten, die beiden beschikken over een eigen kabel. De oplaadpunten zijn enkel beschikbaar voor gasten van het hotel en moeten van te voren gereserveerd worden. Persbericht Golden Tulip Hotel breidt service uit met 2 oplaadpunten voor elektrische auto's

 

Golden Tulip Hotel Central wint Hotel of the Year Award

's-Hertogenbosch, 15 november 2013 - Louvre Hotels Group kondigde vandaag vol trots aan dat het Bossche hotel Golden Tulip Hotel Central is uitgeroepen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2013 van de regio Noord-Europa. Tonny en Karin Rademaker, de directie van het hotel, kregen vandaag de award overhandigd door Olivier Derycke, Chief Operating Officer Europe bij Louvre Hotels Group tijdens een bijeenkomst van alle hotelmanagers uit de Benelux. De awards worden toegekend op basis van de resultaten uit Golden Tulip's Quality Assurance programma. Persbericht Golden Tulip Hotel Central wint Hotel of the Year Award


Overige persberichten:
√ Persbericht Jazz in Duketown - Frits Landesbergen 2014
√ Persbericht Oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen

Persbericht Culturele penning A.J. Rademaker
√ Persbericht Renovatie meeting rooms zomer 2013
√ Persbericht Gouden Green Key 2013
√ Persbericht Renovatie toiletten, vloer en brandmeldinstallatie
√ Persbericht Groen Zomerarrangement juli 2012
√ Persbericht Golden Tulip Hotels, Suites en Resorts bestaan 50 jaar
√ Persbericht Golden Tulip Top 5 2012
√ Persbericht Golden Tulip viert 50 jarig bestaan
√ Persbericht 4 Vergaderhamers voor Golden Tulip Hotel Central te 's-Hertogenbosch
√ Persbericht Gouden Green Key Golden Tulip Hotel Central
√ Certificaat Gouden Green Key Golden Tulip Hotel Central 2012
√ Persbericht Green Key Golden Tulip Hoofdkantoor

 

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij digitale nieuwsbrieven met het laatste nieuws over Central, onze bruisende stad 's-Hertogenbosch, bijzondere evenementen en leuke aanbiedingen voor een weekendje weg. Onder alle nieuwsbrieflezers verloten wij maandelijks mooie prijzen zoals een Proeverij Central of een stijlvolle High Tea voor 2 personen! Dus klik hier en meldt u nu aan ...!

Bekijk hier de Promotiefilm van 073events en Golden Tulip Hotel Central
Bekijk hier de Virtuele rondleiding binnen Golden Tulip Hotel Central