persberichten-den-bosch

Persberichten

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  vóór 12.00 uur
  Heerlijk uitslapen op de zondagochtend en om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" aanbieding voor slechts   € 17,50 extra per kamer!

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Candle Light diner of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Nieuws

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij digitale nieuwsbrieven met het laatste nieuws over Central, onze bruisende stad 's-Hertogenbosch, bijzondere evenementen en leuke aanbiedingen voor een weekendje weg. Onder alle nieuwsbrieflezers verloten wij maandelijks mooie prijzen zoals een Proeverij Central of een stijlvolle High Tea voor 2 personen! Dus klik hier en meldt u nu aan ...! De prijswinnaar van de maand september 2015 is: Mevrouw P. Tegelaar uit Uden


Golden Tulip Hotel Central ontvangt 3 awards van reviewsites  
Gasten spreken hun waardering uit op Booking.com, Hotelspecials.nl én Hotels.nl


's-Hertogenbosch, 30 maart 2015 - Golden Tulip Hotel Central viert dit jaar haar 110-jarig jubileum. De afgelopen weken was er echter nog meer reden voor een feestje: Golden Tulip Hotel Central ontving namelijk 3 awards van reviewsites. Sinds de start in 1905 staat uitstekende kwaliteit en Bossche gastvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Dit bleef dan ook niet onopgemerkt bij de gasten; dankzij de uitstekende reviews mocht Golden Tulip Hotel Central drie prijzen in ontvangst nemen. Persbericht 3 Awards reviewsites


Overige persberichten:
√ Persbericht Gouden Greenkey 2015
Persbericht 110 jaar  Central
√ Persbericht Renovatie badkamers 2014
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central wint Hotel of the Year Award
√ Persbericht Uitbreiding service uit met 2 oplaadpunten voor elektrische auto's
√ Persbericht Jazz in Duketown - Frits Landesbergen 2014
√ Persbericht Oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen

Persbericht Culturele penning A.J. Rademaker
√ Persbericht Renovatie meeting rooms zomer 2013
√ Persbericht Gouden Green Key 2013
√ Persbericht Renovatie toiletten, vloer en brandmeldinstallatie

 

 
Bekijk hier de Promotiefilm van 073events en Golden Tulip Hotel Central
Bekijk hier de Virtuele rondleiding binnen Golden Tulip Hotel Central