tonys-bar-den-bosch

Tony´s & Moriaenbar

FAQ's 

 • Inchecken

  Inchecken

  Vanaf 14:00 uur
  Eerder inchecken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

 • Uitchecken

  Uitchecken

  vóór 12.00 uur
  Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday"  voor vanaf slechts   € 17,50 extra per kamer! (alleen o.b.v. beschikbaarheid)

 • Ontbijtbuffet

  Buffet

  € 17,00 per persoon. Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven!
  maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur
  zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
  zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

 • Parkeren

  Parkeren

  € 13,75 per 24 uur. Onze speciale parkeertarieven zijn alleen geldig in de openbare parkeergarage De Tolbrug.
  Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, adviseren wij u om het adres "Tolbrugstraat" in te voeren. Via deze straat komt u bij parkeergarage De Tolbrug, die gelegen is tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central. De garage is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur dient u zich eerst te melden bij onze receptiemedewerkers voor een toegangskaartje.

 • Cadeau cheque

  Cadeau cheque

  Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wat dacht u van een heerlijk culinair Grand Menu Central of een van onze vele aantrekkelijke arrangementen? Wandelen, fietsen of volop winkelen. Meer informatie? Vraag het aan onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

 • Rookbeleid

  Rookbeleid

  Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

 • Greenkey

  Greenkey

  Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat, het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; een bijzondere aanvulling op de service die wij onze gasten graag willen geven! De Green Key is hét Internationale duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas, water- en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

 • Congres- en vergaderclassificatie

  Congres- en vergaderclassificatie

  Sinds 16 september 2011 beschikt Golden Tulip Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Tony's & Moriaenbar

In de Tony's bar, onderdeel van de gezellige Brasserie van Golden Tulip Hotel Central, kunt u 's avonds genieten van een heerlijk aperitief of digestief maar boven alles van de echte Bossche gezelligheid.

Tony's Bar
√ Dagelijks geopend tot 22.00 uur.
√ Iedere 1e vrijdag van de maand Live Jazz van 18.30 tot 22.15 uur. Toegang is gratis!
√ Uitgebreid dranken assortiment
√ Uitgebreid bittergarnituur assortiment
√ Uitgebreide wijnkaart inclusief luxe champagnes

De Tony's bar van Golden Tulip Hotel Central sluit om 22.00 uur. Daarna bent u, als hotelgast, van harte welkom in onze Moriaenbar om nog even lekker na te borrelen met uw gezelschap. Deze sfeervolle hotelbar is tevens uitstekend geschikt voor gezellige personeelsborrels, sfeervolle recepties en andere feestelijke aangelegenheden.

Moriaenbar
√ Dagelijks geopend  van 22.00 uur tot 01.00 uur
√ Uitgebreid dranken assortiment
√ Uitgebreid bittergarnituur assortiment
√ Maximale capaciteit voor een receptie is 80 personen
√ In combinatie met de 14e eeuwse gewelvenkelder "De Hoofdwacht" is de maximale capaciteit voor een receptie 580 personen.

Wilt u meer informatie, reserveren en/of een rondleiding? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het directe telefoonnummer 073-6.926.926. Wij zijn u graag van dienst!

TIP: Uw avondje Live Jazz uitbreiden met een heerlijk diner en een overnachting? Vraagt u naar ons speciale "Jazzy Time" arrangement of een van onze andere speciale aanbiedingen!