X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren Golden Tulip Hotel Central bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Wij doen ons motto 'de norm van nu, de waarden van toen' iedere dag opnieuw eer aan. Dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen. Ons gastvrije team bestaat dan ook uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Medewerker Technische Dienst (tijdelijk, fulltime)
Het is een tijdelijke fulltime functie voor minimaal 4 à 5 maanden ter vervanging van een langdurig zieke medewerker. De belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn het opheffen van storingen, het uitvoeren van alle voorkomende technische reparaties en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Het Technische Dienst team rapporteert aan de directeur. Je hebt kennis van elektra, installatietechniek en bouwtechniek en ervaring als medewerker in de Technische Dienst. Ervaring in de hotellerie is een pré. Je bent een teamplayer, maar gaat ook gemakkelijk zelfstandig te werk. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Het gaat in deze functie om een fulltime dienstverband, werken in weekenden in tijdens feestdagen hoort hier ook bij. Ben jij de handige duizendpoot die we hier omschrijven en ben je snel beschikbaar? Dan horen we graag van je!

Vakantiekracht Housekeeping (oproepkracht gemiddeld 25 uur)
Voor de periode half juli tot eind augustus, 5 dagen per week. Je maakt algemene ruimtes schoon zoals de entree, toiletten en liften, en je verzorgt waar nodig de interne was (geen gastenwas). Werktijden bij full-time zijn van 07.30 uur tot ca. 14.00 uur. De werktijden zijn variabel en afhankelijk van drukte. Na de vakantie is er de mogelijkheid om te blijven als weekendkracht.

Weekendkracht Housekeeping (oproepkracht)
Start per direct. Je vult de minibars op de gastenkamers bij en maakt algemene ruimtes schoon. Je werkt één dag per weekend. De werktijden zijn van 9.00 uur tot 14.00 uur.


Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contracten.

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring volgens met arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen. Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat zijn zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier