X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Service, vriendelijkheid en gastheerschap staan hoog in het vaandel. Central bestaat dit jaar 110 jaar en wij doen ons logo 'De norm van nu, de waarden van toen' eer aan. Zo werden we eind 2013 Golden Tulip Hotel of the Year van Noord Europa en behaalden we in 2014 het predicaat 'De Keus van Rob Geus'. Ter aanvulling van ons team (dat bestaat uit circa 100 enthousiaste medewerkers) zoeken wij momenteel:

Medewerker Bediening Fulltime
Deze gastheer/vrouw loopt zelfstandig een wijk in de brasserie, of helpt gasten tijdens vergaderingen of diners of feesten. Hij/zij zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zoeken iemand met passende ervaring, bij voorkeur met een afgeronde SVH-opleiding. Kennis van minimaal de Engelse taal, bij voorkeur ook Duits en/of Frans. Werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen.

Assistent Medewerker Bediening (student/oproepkracht)
Je vindt het leuk om als gastheer of –vrouw op te treden en ervoor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je helpt in de Brasserie, of verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bij voorkeur nog een derde taal. Werktijden en -dagen zijn in overleg, ook in de weekenden en op feestdagen.

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Je bent een teamplayer en gaat graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen. Luxe lunches, stijlvolle diners, een drukke á la carte lunch draaien voor onze brasserie én het bereiden van uitgebreide buffetten moet je aanspreken. Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en minimaal 3 jaar ervaring in dezelfde functie is een vereiste. Tevens wordt er verwacht dat je volgens de nieuwste H.A.C.C.P. normen kunt werken en hier toepasbare kennis en ervaring in hebt. Teamspirit en enthousiasme zijn van doorslaggevend belang.

Keukenhulp weekend (oproepkracht)
Jij bent dat extra stel handjes in de keuken! Werkzaamheden zijn het voorbereiden en uitvoeren van de productiewerkzaamheden volgens planning, ter ondersteuning van collega’s aan een partie in de keuken. Dit houdt in het wassen van groente en fruit, snijden van ingrediënten, klaarzetten van mise en place; het portioneren en zo nodig verpakken van bepaalde (deel)gerechten volgens instructie; afbakken, opwarmen en doorgeef-gereed maken van (voorbewerkte)producten; schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines volgens de laatste H.A.C.C.P norm. Afwassen van handgereedschappen en gebruikt keukenmateriaal. Werktijden in overleg tot maximaal 23.00 uur.


Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contracten.

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring volgens met arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen. Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat zijn zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (afdeling Personeelszaken) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier