vacatures-den-bosch

Vacatures

Gastvrij aan de slag bij Central

Golden Tulip Hotel Central, gelegen aan de Markt in centrum 's-Hertogenbosch, is een 4 sterren Hotel-Café-Restaurant. Service, vriendelijkheid en gastheerschap staan hoog in het vaandel.

Ter aanvulling van ons team (dat bestaat uit circa 100 enthousiaste medewerkers) zoeken wij momenteel:


  
Medewerker(s) Nacht- Housekeeping (2 à 3 diensten per week van 0.00-6.00uur)

Voor 2 à 3 nachten per week zoeken wij  enthousiaste, goed Nederlands sprekende, hulpkrachten Housekeeping. De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn;
stofzuigen en dweilen openbare ruimtes zoals; Brasserie, Tony’s en Moriaen Bar, gangen en lobby.

 

Administratief assistent (20-24 uur)

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met administratieve ervaring en bij voorkeur met een MHS-opleiding, die het hoofd Administratie kan ondersteunen. Voorkomende taken zijn o.a. cijfermatige controles en signaleren van verschillen en het inbrengen van gecodeerde boekingsstukken in het systeem. cijfermatig en boekhoudkundig inzicht, kennis van MS office en accuratesse zijn belangrijk in deze functie.   

Woonachtig max. 20 km van ’s Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding).

 


Waarom werken bij Hotel Central?
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contacten."

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring (conform Horeca-CAO) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat wij zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.


Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken of mail naar pz@hotel-central.nl
Of klik hier voor een sollicitatieformulier

 

Golden Tulip Hotel Central ****
Burg. Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6.926.926