vacatures-den-bosch

Vacatures

Gastvrij aan de slag bij Central

Golden Tulip Hotel Central, gelegen aan de Markt in centrum 's-Hertogenbosch, is een 4 sterren Hotel-Café-Restaurant. Service, vriendelijkheid en gastheerschap staan hoog in het vaandel. Golden Tulip Hotel Central is een vier sterren hotel met 125 kamers en 13 zalen. Central bestaat dit jaar 110 jaar en we doen ons logo 'De norm van nu, de waarden van toen' eer aan. Zo werden we eind 2013 Golden Tulip Hotel of the Year van Noord Europa en behaalden we in 2014 het predicaat: 'De keus van Rob Geus'.

Ter aanvulling van ons team (dat bestaat uit circa 100 enthousiaste medewerkers) zoeken wij momenteel:

Nachtportier

Onze nachtportier waarborgt de veiligheid van onze gasten, verstrekt informatie, beantwoordt de telefoon, en verzorgt de check-in/check-out van hotelgasten. U bent representatief, gast- en servicegericht, beschikt over mensenkennis en spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bij voorkeur nog een derde taal. U heeft een afgeronde MBO opleiding (horeca is een pre) en bent in het bezit van een geldig rijbewijs. De werktijden zijn van donderdag-  t/m zondagnacht in de even weken, van 22.30 uur tot 07.00 uur. Het uurloon bedraagt € 11,45 bruto incl. nachttoeslag.

 

Uiteraard gelden onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goedkopere parkeergelegenheid en voor € 25 per nacht verblijven in elk ander GT hotel in Nederland. Bij het opstellen van het rooster houden  wij zoveel mogelijk rekening met vaste sportavonden en andere roosterwensen. Woon je in of dicht bij 's-Hertogenbosch - we kennen geen reiskostenvergoeding - en heb je de smaak te pakken? Mail je sollicitatiebrief met cv naar: Heleen Ooteman, HR Adviseur, pz@hotel-central.nl.Voor meer informatie of een sollicitatieformulier kunt u terecht op www.hotel-central.nl.