vacatures-den-bosch

Vacatures

Gastvrij aan de slag bij Central

Golden Tulip Hotel Central, gelegen aan de Markt in centrum 's-Hertogenbosch, is een 4 sterren Hotel-Café-Restaurant. Service, vriendelijkheid en gastheerschap staan hoog in het vaandel.

Ter aanvulling van ons team (dat bestaat uit circa 100 enthousiaste medewerkers) zoeken wij momenteel:


 

Directiesecretaresse  (16 uur)

Voor deze brede functie zijn wij voor de periode van 18 augustus 2014 tot 1 januari 2015 op zoek naar een daadkrachtige duizendpoot met affiniteit met horeca. Je kunt goed omgaan met ad hoc situaties, je werkt accuraat en bent een time-manager voor onze directeur. Je hebt een secretaresse-opleiding en enige ervaring. Je taken zijn o.a. agendabeheer, mail verzorgen, telefoon en notuleren. Salarisindicatie - afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring ca. € 1900 bruto bij 38 uur.

 

Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Met een afgeronde koksopleiding, gevoel voor kwaliteit en smaak gecombineerd met snelheid en creativiteit.  Enige ervaring in dezelfde functie is een vereiste. Tevens verwachten wij dat je HACCP belangrijk vind. Teamspirit en enthousiasme zijn van doorslaggevend belang. Het brede pakket van producten (van broodjes tot mooi à la carte en feestelijke partijen) moet je aanspreken.

 

Weekendkracht Housekeeping (oproepkracht)

Per 1 juli 2014, werktijden van 9.00 uur tot 14.00 uur.  Wij zoeken enthousiaste, goed Nederlands sprekende, hulpkrachten Housekeeping. De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars, periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers.

 


Waarom werken bij Hotel Central?
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contacten."

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring (conform Horeca-CAO) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat wij zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.


Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken of mail naar pz@hotel-central.nl
Of klik hier voor een sollicitatieformulier

 

Golden Tulip Hotel Central ****
Burg. Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6.926.926