vacatures-den-bosch

Vacatures

Gastvrij aan de slag bij Central

Golden Tulip Hotel Central, gelegen aan de Markt in centrum 's-Hertogenbosch, is een 4 sterren Hotel-Café-Restaurant. Service, vriendelijkheid en gastheerschap staan hoog in het vaandel.

Ter aanvulling van ons team (dat bestaat uit circa 100 enthousiaste medewerkers) zoeken wij momenteel:


Medewerker Bediening (fulltime)

Deze gastheer/-vrouw loopt zelfstandig een wijk in de brasserie, of helpt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Hij/zij zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zoeken iemand met passende ervaring, bij voorkeur met een afgeronde SVH-opleiding. Kennis van minimaal de Engelse taal, bij voorkeur ook Duits en/of Frans. Salaris € 1620 bruto per maand.

 

Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Met een afgeronde koksopleiding, gevoel voor kwaliteit en smaak gecombineerd met snelheid en creativiteit. Enige ervaring in dezelfde functie is een vereiste. Tevens verwachten wij dat je HACCP belangrijk vind. Teamspirit en enthousiasme zijn van doorslaggevend belang. Het brede pakket van producten (van broodjes tot mooi à la carte en feestelijke partijen) moet je aanspreken. Salaris € 1750 bruto per maand.

 

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)


Waarom werken bij Hotel Central?
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contacten."

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring (conform Horeca-CAO) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat wij zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.


Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken of mail naar pz@hotel-central.nl
Of klik hier voor een sollicitatieformulier

 

Golden Tulip Hotel Central ****
Burg. Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6.926.926