X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Driegangen menu € 35,00

Alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, passend bij de tijd van het jaar. Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.
Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons gerust weten. Bekijk hier de kaart van Cé of reserveer via www.ce-denbosch.nl

DRIEGANGEN KEUZEMENU - VANAF 16 OKTOBER 2017 TOT MEDIO JANUARI

VOORGERECHTEN

• Cocktail van Hollandse garnalen, kwartelei, avocadocrème, zoetzure ui met luchtige cocktailsaus
• Creekstone Black Angus rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden met bijpassend garnituur
• Salade geroosterde oergroenten, warme camembert, balsamicoreductie, granaatappelpitjes en hazelnoot *  
• Franse uiensoep, crouton gegratineerd met gruyère  * 

SOEP € 8,50
• Pompoensoep, milde notenolie, sukade en bosuitjes  

HOOFDGERECHTEN
• Gebakken kabeljauw, reuzenravioli, artisjokken, geroosterde biet, salieboter
• Heilbot, gegrild, venkel, zeekraal, citroen, hollandaisesaus met grove mosterd
• Rosé gebraden oceanbeef sukade en draadjesvlees van de smoker, truffelvinaigrette, la ratte, spitskool, paddenstoelen en pecorino
• Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood, anijs- en beukenzwam, vinaigrette van geroosterde noten*  

DESSERTS
• Crème brûlée van earl grey, stoofpeersorbet en aarde van chocolade

• Cranberry-appelclafoutis, warm geserveerd met kaneelijs
• Cheesecake van pompoen en koffie, specerijencake, vanillecrème en espressosiroop
• Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood, perenstroop en druiven
(supplement € 2,50)
• Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

* Onze vegetarische gerechten