X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Driegangen menu € 35,00

Alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, passend bij de tijd van het jaar. Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.
Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons gerust weten. Bekijk hier de kaart van Cé en reserveer via www.ce-denbosch.nl

VOORGERECHTEN 
• Makreel kort gebakken, parelcouscous, komijn, milde kerrie, verse kokkels en groene kruiden  
• Rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden runderlende, saus van Worchester & mayonaise
  Apart erbij: kappertjes, pijnboompitjes en parmezaanse kaas
• Rosé gebraden kalfsmuis met geroosterde tonijn, krokante kappertjes en jonge kropsla 
• Caprese van buffelmozzarella, San Marzano-tomaat, basilicum en parmezaan-ricottacrème *

SOEP € 9,50
• Bisque van schaaldieren, ravioli van zalm, rouille en zuurdesembrood

HOOFDGERECHTEN
• Dorade op de huid gebakken met kreeftenschuim, romige aardappel en zeegroenten
• Lamsnek in eigen jus, 18 uur zacht gegaard, bospaddestoelenrisotto en gemarineerde groenten  
• Tournedos (180 gr) USA grainfed, kalfsjus vinaigrette, seizoensgroenten en verse frites
  (supplement € 12,50 - Gebakken eendenlever supplement € 7,50)
• Eendenbout ‘confit’ uit Helvoirt met rösti, rode biet, uienchutney en druivenmosterd 
• Tortelloni met spinazie en ricotta, truffel, Parmezaan, rucola en krokante venkel *

DESSERTS
• Bosvruchtenparfait met kletskop, crème van witte chocolade, vanille-hangop en roodfruit  
• Citruspannacotta met chocoladestructuren, yoghurtmeringue en limoencress 
• Tarte Tatin van  abrikozen, dragonsiroop, amandel,  zure room en vanille 
• Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood, perenstroop en druiven (supplement € 2,50)
• Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

* Onze vegetarische gerechten