X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Driegangen menu € 35,00

Uw keuze uit de onderstaande gerechten
Bijlage Driegangen menu - Chefsmenu.pdf

Voorgerechten 12,50
✓ Duo van zalm & Brabantse paling / aspergepanna cotta / aspergetips / affilla cress / lopend scharreleitje / wakamecrème
✓ Rundercarpaccio / Brabantse mosterd / truffelmayonaise / pittige rucola / groene appel / bacon / Hollandse oude kaas / pittenmelange
✓ Vitello tonnato / rosé gebraden kalfsfricandeau / tonijnsaus / kappertjes / jonge bladsla
✓ Caprese van zachte mozzarella / zoete tomaat / verse basilicum / parmezaan-ricottacrème

Soep € 8,75
✓ Aspergevelouté / Brabantse asperges / Hollandse garnaaltjes / peterselieolie

Hoofdgerechten € 19,50
✓ Gepocheerde kabeljauw / huisgemaakte ravioli met aspergevulling / gegrilde Brabantse asperges / kervel-roomsaus / oude kaas uit de streek
✓ Racks van lam / kruidenkorst / rodewijnjus / rozemarijnaardappeltjes / krokante pancetta / meiraap / bataat (supplement € 4,00)
✓ Gegrilde gamba’s / knoflook / limoen / koriander / saffraanrijst / ratatouille / tomaten-kruidensaus
✓ Gegrilde runderbavette / béarnaisesaus / verse frites / selectie van voorjaarsgroenten (Surf & turf inclusief halve kreeft supplement € 13,00)
✓ Vegetarische rodebietpizza / topping van avocado / feta kaas / oregano / gepofte walnoot / spinazie en bietenscheuten

Nagerechten € 7,25
✓ IJspalet Central / pistache-roomijs / walnoot-honing-yoghurtijs / mango-sorbetijs / chocolade / Brabantse aardbeien
✓ Frambozenparfait / kletskop / crème van witte chocolade / vanille-hangop / roodfruit / atsina cress
✓ Citruspanna cotta / chocolade structuren / roodfruitmeringue / limon cress
✓ Brabantse boerenkazen met noten-vijgenbrood / perenstroop en druiven (supplement € 2,50)

LEUKE TIP
U wilt zich laten verrassen tijdens het diner? Kies dan voor het 3-gangen Chef'smenu € 32,50.
Wisselende gerechten, door de chef-kok samengesteld. De inhoud van het menu wordt dagelijks bepaald door de chef