X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Driegangen menu € 35,00

Alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, passend bij de tijd van het jaar. Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.
Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons gerust weten. Bekijk hier de kaart van Cé of reserveer via www.ce-denbosch.nl

DRIEGANGEN KEUZEMENU - VANAF 22 JANUARI 2018 TOT MEDIO APRIL 2018

VOORGERECHTEN

• Cocktail van Hollandse garnalen, kwartelei, avocadocrème, zoetzure ui met luchtige cocktailsaus
• Creekstone Black Angus rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden met bijpassend garnituur
• Salade met blauwschimmel-schrobbelèrkaas, blauwe vijg, pecannoten en honing-mosterddressing *  
• Franse uiensoep, crouton gegratineerd met gruyère  * 

HOOFDGERECHTEN
• Ovengebakken kabeljauw, groene groenten, artisjokkenravioli en boter-saliesaus
• Zeebaars in amandelkorst met venkel, puntpaprika, mousseline met geroosterde knoflook en choronsaus
Steak USA van de houtskoolgrill, knolselderij-appelcrème, paddenstoelen en lyonnaise aardappeltjes
• Ravioli gevuld met ricotta & spinazie ‘alla Guardi’, tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas n*  

DESSERTS
• Crème brûlée van earl grey, stoofpeersorbet en aarde van chocolade

• Cranberry-appelclafoutis, warm geserveerd met kaneelijs
• Huisgebakken ‘Blondie’, yoghurtparfait met citrus en pepermunt
• Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood, perenstroop en druiven
(supplement € 2,50)
• Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

* Onze vegetarische gerechten