X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Brasserie Central

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Rookbeleid

Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum Den Bosch, beschikt over een gezellige Brasserie met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Naast uitgebreid lunchen, kunt u in hier ook heerlijk genieten van een lekker kopje koffie met Bossche Bol; dé specialiteit van onze Bourgondisch stad die u zeker niet mag missen...!

Brasserie Central
√ Dagelijks geopend van maandag tot en met zondag tot 22.00 uur.
√ Iedere jaarseizoen een nieuwe wisselende Brasseriekaart
√ Iedere 1e vrijdag van de maand Live Jazz in Central van 18.30 uur tot 22.15 uur.
√ Dagelijks van harte welkom voor onze Proeverij Central
√ Op aanvraag kunt u gebruik maken van onze High Tea
Proef Bosch Design: 6 Bossche chefs koken een bijzonder gerecht geïnspireerd op de ontwerpen van 6 bekende designers. BOEK HIER

Hotel Central start volledige renovatie van Brasserie Central

Brasserie Central, gelegen aan de markt, wordt geheel vernieuwd. Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 de brasserie flink onder handen nemen. Ook de Tony’s bar én de keuken worden meteen in het renovatieplan meegenomen. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De werkzaamheden gaan 18 juni 2017 van start en zullen volgens planning gaan duren tot 27 juli 2017. De eerste 3 dagen zal de entree aan de markt gesloten zijn. De hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de renovatie is de 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht dagelijks geopend voorontbijt, lunch en diner. Uiteraard blijft het ook mogelijk om alleen een kopje koffie te komen drinken. De Moriaenbar is geopend voor een hapje en een drankje. De aangepaste tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Lees hier het gehele persbericht: Persbericht nieuwe Brasserie - Golden Tulip Hotel Central.pdf