X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

De norm van nu. De waarden van toen.

 
 

In Hotel Central voelt iedere gast zich snel thuis. U logeert er bij ons, de familie Rademaker. Wij zorgen voor een warm en welgemeend welkom. Vanaf het allereerste begin voelt u zich geen onbekende, maar een logé. Ons team staat tot uw beschikking en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Hotel Central is daardoor de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. Een plek waar de mix van Bosschenaren en (internationale) gasten voor een hele uitnodigende en warme sfeer zorgen. Vanuit Hotel Central ligt al het moois van de Bourgondische Brabantse hoofdstad direct aan uw voeten.

Hotel Central biedt een thuis aan organisaties en bedrijven voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen of brainstormsessies. Vanwege de centrale ligging in Nederland, de ruime parkeerfaciliteiten en het openbaar vervoer naast de deur, ontvangen wij zakelijke gasten en bedrijven uit het hele land die het nuttige met het aangename combineren. Vanzelfsprekend zijn onze vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen.

Hotel Central is een modern hotelbedrijf, maar kent nog altijd de waarden van toen. Al onze kamers, suites en vergaderlocaties voldoen aan de laatste eisen en wensen van de moderne reiziger. De service en persoonlijke aandacht voor u, onze gast, stamt echter nog uit vervlogen tijden. Ervaar die eigentijdse charme zelf.

U bent meer dan welkom!

 

RENOVATIE MORIAENBAR
In de periode 20 juni tot en met 19 juli 2018 gaan wij onze Moriaenbar, gelegen naast de 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht, volledig renoveren. De werkzaamheden zullen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

We maken de Moriaenbar ‘meer open’ zodat u als gast ook meer ruimte en zitgelegenheid heeft om even te verpozen of in de avond een goede sportwedstrijd te kunnen bekijken met een aantal medegasten. Daarnaast willen wij drukke momenten tijdens het ontbijt beter op kunnen vangen door gebruik te maken van onze Moriaenbar.

Tijdens de renovatie kunt u, zoals altijd, voor uw ontbijt terecht in onze 14e eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht. Daarnaast zal Brasserie Cé dagelijks geopend zijn voor een lunch, borrel en diner. Uiteraard blijft het mogelijk om ’s avonds nog een drankje te drinken in onze Tony’s bar.

Heeft u vragen en/of suggesties? Laat het gerust weten, ik hoor het graag van u. U bent van harte welkom!