X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Vier Kerst en Nieuwjaar in Central

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Laat u tijdens de komende feestdagen culinair verwennen in Central! Ervaar onze gastvrijheid en kom genieten van een heerlijk culinair samenzijn met uw familie en vrienden.Een perfecte gelegenheid om samen het jaar mooi af te sluiten en/of met Nieuwjaar om het jaar sprankelend te starten. U bent meer dan welkom!

KERSTBRUNCH
Op beide kerstdagen serveren wij tussen 13.00 en 16.00 uur een uitgebreide kerstbrunch met diverse heerlijke (streek)gerechten. Vanaf 12.30 uur ontvangen wij u voor een apéritief aan tafel en aansluitend zal rond 13.00 uur de brunch aanvangen. Maakt u zich om de kinderen geen zorgen. Voor hen hebben wij een speciaal kindermenu en volop kinderactiviteiten. Uiteraard geheel onder begeleiding, zoals u van ons mag verwachten!

KERSTLUNCH - NIEUWJAARSLUNCH EN DINER
Daarnaast kunt u dit jaar ook kiezen voor een driegangen kerstlunch. De kerstlunch is ook boekbaar als lunch en/of een diner op Nieuwjaarsdag!

KERSTDINER DANSANT
Op  tweede kerstdag serveren wij een verfijnd viergangen of vijfgangen keuzemenu voor u en uw gasten. Om het diner soepel te laten verlopen, geldt dat per tafel hetzelfde aantal dinergangen voor alle dinergasten gekozen wordt. Om 18.30 uur ontvangen wij u graag voor het apéritief, waarna wij rond 19.30 uur zullen aanvangen met het diner, De avond zal muzikaal omlijst worden door de klanken van de bekende pianist Paul Poulissen. Ook dit jaar stellen wij feestelijke kleding op prijs.

KERSTBORRELS - NIEUWJAARSFEESTEN

Wilt u het jaar goed afsluiten met een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een knallend personeelsfeest? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht is een echte aanrader als u uw (personeels-)feest extra bijzonder wilt maken. Kerstborrelarrangementen zijn er al vanaf € 9,95 per persoon inclusief hapjes en drankjes. Graag horen wij uw wensen!

PARKEREN
Wilt u van te voren al zekerheid hebben dat u uw auto kunt parkeren? Reserveer dan snel een plaats in onze eigen afgesloten parkeerkelder in parkeergarage De Tolbrug. Tijdens de brunch geldt een speciaal feestdagentarief van € 7,50 per auto. Mocht u komen dineren op 2e kerstdag, dan zijn deze kosten zelfs geheel gratis voor u!

OVERNACHTEN
Komt u met de auto, maar wilt u toch gezellig een drankje drinken? Dan is het uitbreiden van uw dag met een overnachting in een van onze 125 sfeervolle hotelkamers ook een optie! Tijdens de feestdagen geldt het bijzondere feestdagentarief van € 85,00 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet! Of wat dacht u van onze 3=2 Special? U krijgt dan de 3e nacht geheel gratis. Reserveren? Bel ons gerust via 073-6.926.926.

INFORMATIE/RESERVEREN
Bel ons via 073-6.926.926 of mail naar info@hotel-central.nl.

WIJ WENSEN U ALVAST HEERLIJKE FEESTDAGEN TOE EN ZIEN U GRAAG IN CENTRAL....!