X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Live Cooking Proeverijen € 49,50

Zin in een gezellige, culinaire zondagmiddag? Dan zijn onze Live Cooking Proeverijen vast en zeker iets voor u!
In de 14e eeuwse gotische gewelvenkelder 'De Hoofdwacht' zullen weer bijzondere proeverijen gaan plaatsvinden.

WAGYU PROEVERIJ - € 49,50 PER PERSOON
Datum               Zondag 1 oktober 2017
Tijden                14.00 uur tot 17.00 uur
Een ‘Wagyu’ is een van oorsprong Japans runderras dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees.
Dat wordt dus puur genieten!

WAGYU MENU
Ontvangst met een mini Wagyu burger
**
Salade met carpaccio van gerookte Wagyu ribeye met frisse radijs, taugé en mini komkommer
**
Ossenstaartsoep van het Wagyu rund met schuim van gerookte zwarte knoflook
**
Sucade met puree van zoete aardappel en kastanje
**
Steak van de Green Egg met een saus van shiitake en enoki, dragonpasta en gegrilde mini paksoi
**
Gegrilde ananas, lychees en zwart sesamijs

FRUIT DE MER PROEVERIJ - € 49,50 PER PERSOON
Datum               Zondag 19 november 2017
Tijden               14.00 uur tot 17.00 uur
Het beste uit de oceaan, het water loopt je direct in de mond. Neem een fris wit wijntje en geniet van oesters, mosselen,
kokkeltjes en andere heerlijkheden ‘All from the Sea’…..een waar Fruit de Mer festijn! De chef is volop bezig om een overheerlijk
menu samen te stellen. Dit zal zo snel mogelijk op onze site bekend worden gemaakt.

AANMELDEN? DAT KAN....!
Vraag het onze collega’s, dan reserveren wij alvast voor u een ‘Live Cooking’ tafel. Bellen of mailen kan uiteraard ook altijd.
Telefoon 073-6.926.926 - Mail info@hotel-central.nl