X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gouden Green Key

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Sinds jaar en dag houden wij ons bezig met duurzaam en verantwoord ondernemen. Na een zeer uitgebreide controle zijn wij wederom officieel gecertificeerd met het Greenkey label, en nog wel het hoogst haalbare namelijk GOUD!

De Greenkey is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas-, water en energiebesparing, catering en het scheiden van afval.

Enkele voorbeelden van acties die Golden Tulip Hotel Central al ondernomen heeft:

  • het bevorderen van de bewustwording onder de gasten en medewerkers
  • het actief verminderen van papier-, stroom- en gasverbruik
  • het actief scheiden van het afval
  • het gebruik van 100% milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • aangepaste verlichting middels LED- en spaarlampen in het gehele hotel
  • het gebruik van een WTW (warmteterugwinning)-installatie in het fitness centrum
  • de aanschaf van een nieuwe CV naar aanleiding van een advies uit het Energiemaat Onderzoek
  • de airconditioning van de zalen is volledig ecologisch verantwoord vernieuwd en CO2 gestuurd
  • Samenwerking met andere Bossche bedrijven in het BEC overleg op en zoeken naar slimme oplossingen
  • Elektrische laadpalen voor het opladen van elektrische auto's en/of fietsen, facturering via e-mail en afvalreductie

Ook in de samenwerking met de leveranciers en andere partijen neemt het duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke plaats in. Wat dacht u van de speciale vaararrangementen, die geldig zijn t/m eind oktober; heerlijke vaartochten op de Binnendieze in een van de elektrische fluisterbootjes...! Of het gebruik van verse (seizoens)producten en o.a. tongfilet met MSC keurmerk. Ook de duurzame en elektrische stadbus mag niet gemist worden.

Volgens Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central: "In Hotel Central voeren wij op alle afdelingen een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid. Op onze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan een goed milieu op een verantwoorde manier." Het Green Key certificaat is een bijzondere aanvulling op de service die Hotel Central graag aan haar gasten wil geven. Naast de uitstekende kwaliteit, gecombineerd met de vriendelijkheid en hartelijkheid van onze medewerkers, staat ook het duurzame ondernemen hoog in ons vaandel! Dit alles zorgt ervoor dat onze gasten zich senang voelen in hun "Second Home".

Meer informatie: www.greenkey.nl