X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Nieuws & Pers

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

2-6-2017 Golden Tulip Hotel Central start volledige renovatie van Brasserie Central
Brasserie Central, gelegen aan de markt, wordt geheel vernieuwd. Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 de brasserie flink onder handen nemen. Ook de Tony’s bar én de keuken worden meteen in het renovatieplan meegenomen. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De werkzaamheden gaan 18 juni 2017 van start en zullen volgens planning gaan duren tot 27 juli 2017. De eerste 3 dagen zal de entree aan de markt gesloten zijn. De hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend. Persbericht nieuwe Brasserie - Golden Tulip Hotel Central.pdf

Start fase 2 van het meerjarenplan van Central 2.0
In de zomer van 2016 is deprachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht geheel vernieuwd. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. In het najaar 2016 is het Penthouse geopend; een luxe suite van 150m² met privé dakterras van 60m². ‘’Zo’n luxe penthouse is echt uniek in Brabant, een echte ‘Rooftop Experience’..!’’ vertelt Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central enthousiast. Nu worden de brasserie, bar en keuken rigoreus aangepakt, waarbij gekozen is voor een samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Volgens Karin Rademaker: ‘’Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ‘s-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’’

Verzamelen herinneringen voor Swim to Fight Cancer
Degene die een stukje van Central als herinnering willen bewaren, krijgen hiervoor nu dé kans! Voorafgaande aan de verbouwing is het namelijk mogelijk om op diverse ‘Central’ items te bieden. U kunt de bestickerde items komen bekijken en aangeven wat u graag als bod zou willen doen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de medewerkers. De opbrengst zal geheel ten goede komen van ‘Swim to Fight Cancer’ op 17 september waaraan Karin Rademaker ook zal deelnemen


√ Persbericht Gouden Aspergemes voor Golden Tulip Hotel Central
√ Persbericht rOpening Gewelvenkelder de Hoofdwacht - De Telegraaf 17 januari 2017 - persbericht Artikel Brabants Dagblad 17 januari 2017
√ Persbericht Persbericht Penthouse Central - Persbericht Brabants Dagblad: Persbericht Brabants Dagblad
√ Persbericht Leuke blog over High Tea in Central
√ Persbericht Luxe in het grootste penthouse van Brabant
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central realiseert luxe penthouse
√ Artikel Crowdfundig actie Karin Rademaker is laatste zetje om Opera op de Parade door te laten gaan
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central - Goed Uitgerust Label 2015.pdf
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central wint 3 awards maart 2015.pdf
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central behaalt wederom Green Key
√ Persbericht Golden Tulip Hotel Central viert 110-jarig jubilieum
√ Persbericht Verbouwing hotelkamers in Golden Tulip Hotel Central meer comfort en luxe
√ Persbericht Officiële trouwlocatie Golden Tulip Hotel Central
√ Persbericht De Keus van Rob Geus 2014
√ Persbericht Hotel of the Year 2013 - Golden Tulip Hotel Central
√ Persbericht Hotel Central oplaadpunt voor elektrische auto's

5-9-2016: Nieuw! Instagram bij Hotel Central
Benieuwd naar alle mooie foto's, filmpjes en nog meer exclusieve content van Hotel Central? Neem dan nu een kijkje op onze Instagram!

Digitale Nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij digitale nieuwsbrieven met het laatste nieuws over Central, onze bruisende stad 's-Hertogenbosch, bijzondere evenementen en leuke aanbiedingen voor een weekendje weg. Onder alle nieuwsbrieflezers verloten wij maandelijks mooie prijzen zoals een Proeverij Central of een stijlvolle High Tea voor 2 personen! Dus klik hier en meldt u nu meteen aan ...!