X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Uw eigen huwelijkssprookje in hartje Den Bosch

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Van Harte Gefeliciteerd, u gaat trouwen….! Een leuke en drukke tijd breekt aan om alles tot in de kleinste details voor te bereiden, want uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. De mogelijkheden om uw trouwdag vorm te geven zijn enorm, maar één keuze is al duidelijk: de liefde van uw leven! Nu de rest nog...

Hotel Central is dé perfecte locatie met alles onder 1 dak voor deze historische dag, ‘uw eigen sprookje in hartje ’s-Hertogenbosch’. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Wij kunnen uw huwelijksdag compleet van A tot Z verzorgen. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag bijzonder en onvergetelijk te maken! Wij zijn van mening dat iedere bruiloft uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek kijken wij graag, samen met u, naar uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central...!

Trouwen en/of geregistreerd partnerschap
Wilt u trouwen of u als partners laten registeren? Reserveer eerst een datum. Maak daarna een melding van een voorgenomen huwelijk (ondertrouw) of een melding van een voorgenomen partnerschapsregistratie. Doe de melding tenminste 2 weken van tevoren, in de gemeente waar het huwelijk wordt gesloten of waar het partnerschap wordt geregistreerd. De kosten in de gemeente 's-Hertogenbosch zijn afhankelijk van de plaats en het tijdstip waarvoor u kiest. Neem voor meer informatie en prijzen eens een kijkje op www.s-hertogenbosch.nl

Luxe overnachten
Wilt u uw gasten laten overnachten? Wij beschikken over 125 hotelkamers, onderverdeeld in 10 verschillende kamertypes. Er is voor ieder wat wils! Na afloop kunt u nagenieten van uw huwelijksdag in een van de Suites of Deluxe kamers.

Bloemdecoraties
Sinds jaar en dag is onze vaste partner in de verzorging van de bloemen Plantaardig Arrangeur Jack van Schaik. Romantische bruidsboeketten, corsages, bloemdecoraties voor op de dinertafels......hij denkt graag met u mee. Maak ook uw huwelijksdag bijzonder: compleet in eigen stijl! Wilt u alvast een voorproefje? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Jack van Schaik

KunstKado
Op zoek naar een origineel kado? Wat dacht u van KunstKado; Live kunst tijdens een feestelijke gelegenheid, zoals uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. Met KunstKado haalt u een professionele kunstenaar in huis die live een kunstwerk maakt tijdens deze gelegenheid.

De voetjes van de vloer
Naast de bruidstaart en de jurk is het feest één van de meest favoriete onderdelen van uw bruiloft. Onze prachtige 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht met een eigen bar is een echte aanrader voor een spetterend feest en sfeervolle receptie. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dansvloer, een podium en/of het huren van audiovisuele apparatuur. Advies nodig op het gebied van licht-, en geluidsfaciliteiten? Dan staat het dancelite team geheel voor u klaar. Zij kunnen u voorzien van professioneel advies en ontwerp dat afgestemd is op uw wensen en budget. Zo krijgt uw bruiloft die ''WooW' factor die het verdient. Meer info: www.dancelite.nl

DJ Jacco is een bekende en veelzijdige discjockey met jarenlange ervaring; van Dance Classics tot hedendaagse housemuziek. Hij weet uw gasten perfect in te schatten en krijgt daarvoor iedereen op de dansvloer. Ook samen te reserveren met een saxofonist of een zanger(es). Meer informatie: info@dj-jacco.nl - mobiel 06-267 326 00

Met ‘meer dan een eeuw ervaring’ in de Bossche Gastvrijheid maken wij uw bruiloft tot een waar succes. Voor meer informatie, een rondleiding en een geheel vrijblijvende offerte maak ik voor u graag een afspraak met één van onze bedrijfsleiders. Dit kan dagelijks, ook ’s avonds en in het weekend. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 073-6.926.926.

Maak van uw dromen, onvergetelijke herinneringen! Het kan én mag allemaal, graag tot ziens…..!

Neem eens een kijkje bij ons binnen via de virtuele weg! Ontdek Hotel Central in 360 graden
Bekijk hier: Overzicht feest- en eventzalen - Fotoalbum - Zalen plattegrond.pdf