X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om in een van de mooiste hotels van ’s-Hertogenbosch aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans en neem contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier. Benieuwd? Kijk dan alvast naar onze promotie film Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central of onze Flyer

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central?
Hotel Central biedt verschillende functies aan waarbij alle medewerkers diverse vakgerichte trainingen kunnen krijgen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen. Ook worden je goede ideeën bij ons gewaardeerd en beloond.

Wat biedt Hotel Central:
- een uitgebreid inwerk traject
- goedkoop parkeren (ook buiten werktijd)
- fietsenplan
- gratis bewaakte en afgesloten fietsenstaling
- gratis ontbijt voor vroege dienst & warme maaltijd voor late dienst
- stomerijservice
- studiekostenregeling
- voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland

Salaris/ beloning
Je krijgt een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN, er wordt gewerkt met een beloningssysteem, uit betalingen van over uren 150% en er is een aanbrengpremie als je nieuwe collega’s voor ons vindt.

Extra leuk meegenomen:
- korting op sportschool abonnement (Wladimirow)
- korting bij sauna de Thermen
- korting op filmpas voor cinema de Parade
- korting op diverse collectieve verzekeringen

Leuke activiteiten/ acties:
- zomeruitje met heel het team
- nieuwjaarsfeest
- speciale overnachting prijs voor Family & Friends
- weet- waar- je werkt programma : Hierbij mag je samen met je partner, een drie-gangen menu gebruiken, overnachten en ontbijten bij Hotel Central. Kijk wat je collega’s allemaal doen, ervaar hoe het is om gast te zijn én laat achteraf weten wat je opvalt.


Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

 

 

Zelfstandig werkend kok (38 uur)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Medewerker housekeeping voor 15 uur in 5 ochtenden per week (van 05.15 – 8.15 uur)
Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals Brasserie Cé, gangen, toiletten en lobby. Je werkt op vaste dagen (ma, di, do, vrij) en bent eens per 5 weken reservekracht voor het weekend. Begrijp jij dat een brandschone omgeving belangrijk is voor onze gasten? ben je een vroege vogel die graag de mouwen opstroopt om te zorgen dat alles weer spik en span is voordat onze gasten wakker worden? Dan zoeken we jou! Behalve het salaris van € 9,74 bruto per uur bieden wij je leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Hulpkracht Housekeeping (30 uur, 5 dagen)
De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en spreekt goed Nederlands. De uren zijn verdeeld over 5 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Twee weken per 5 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur en één keer per 5 weken sta je als reserve op het weekendrooster. Spreek je vloeiend Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

We verwachten wel wat, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Wij bieden je een salaris volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van KHN (€ 9,74 bruto per uur vanaf 21 jaar) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander GoldenTulip hotel in Nederland.

Medewerker nacht schoonmaak voor 1 zaterdagnacht per 2 weken (van 0.00 – 6.30 uur)
In deze bijbaan maak je openbare ruimtes schoon zoals de Brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pre. Je werkt om de week op zaterdag ook op feestdagen.Behalve het salaris van € 12,50 bruto per uur incl. toeslagen (vanaf 21 jaar) bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Duty Stagiaire
Als stagiaire dutymanager ben je HET aanspreekpunt van Hotel Central. Het is de bedoeling dat je je veel voor de schermen laat zien, bijv. door het begeleiden van (vaste) gasten naar hun kamer, controle van VIP kamers, oplossen van kleine technische mankementen, ronde door de publieke ruimtes en informatievoorziening aan gasten. Je ondersteunt de afdelingen waar nodig en staat, uit naam van de Adjunct Directeur, gasten te woord in geval van vragen of problemen. Je bewaakt de tevredenheid, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid.

Je maakt onderdeel uit van het MT en je valt onder supervisie van de Adjunct Directeur. Naast je werk als Duty Manager is er, afhankelijk van de duur van je stage, ruimte voor een project of afstudeeropdracht.
Wie ben jij? Een gemotiveerde, zelfstandige, initiatiefrijke en representatieve stagiair(e):
√ die een HHS of vergelijkbare horeca opleiding volgt
√ die zelfstandig, verantwoordelijk, oplossingsgericht is en ‘oog voor detail’ heeft
√ die de moderne vreemde talen beheerst
√ met goede commerciële en communicatieve vaardigheden
√ die beschikbaar is voor een periode van minimaal 20 weken

We vragen nogal wat, maar daar staat ook iets tegenover! Je komt te werken in een 4 sterren hotel in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Een dynamische omgeving waarin je je vakkennis verder kan ontwikkelen en veel kan leren, waarbij je in aanraking komt met alle facetten van het hotelwezen. Daarnaast ontvang je natuurlijk een gepaste stagevergoeding.


Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding). Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl