X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren Golden Tulip Hotel Central bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Wij doen ons motto 'de norm van nu, de waarden van toen' iedere dag opnieuw eer aan. Dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen. Ons gastvrije team bestaat dan ook uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central

Medewerker bediening / bartender (ft)
Wij zijn per direct op zoek naar een full-time medewerker bediening / bartender, die onze gasten hartelijk ontvangt en verzorgt. Als medewerker bediening / bartender ben jij verantwoordelijk voor een optimaal verblijf van onze gasten. Samen met jouw collega ’s zet jij je voor 100 procent in om dit verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je hebt een passie voor het vak en bent gedreven om het gasten niet alleen naar de zin te maken, maar juist hun verwachtingen te overtreffen. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is.  Je treedt op als gids voor onze gasten. En dit alles in onder meer onze compleet nieuwe Brasserie Cé (geopend eind juli 2017).

Functie eisen:
-      Je hebt ervaring in de bediening en/of als bartender en bij voorkeur een opleiding in de horeca.
-      Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans.
-      Je hebt passie voor wijnen, bier en/of cocktails

Duty Stagiaire
Als stagiaire dutymanager ben je HET aanspreekpunt van Hotel Central. Het is de bedoeling dat je je veel voor de schermen laat zien, bijv. door het begeleiden van (vaste) gasten naar hun kamer, controle van VIP kamers, oplossen van kleine technische mankementen, ronde door de publieke ruimtes en informatievoorziening aan gasten. Je ondersteunt de afdelingen waar nodig en staat, uit naam van de Adjunct Directeur, gasten te woord in geval van vragen of problemen. Je bewaakt de tevredenheid, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid.  Je maakt onderdeel uit van het MT en je valt onder supervisie van de Adjunct Directeur. Naast je werk als Duty Manager is er, afhankelijk van de duur van je stage, ruimte voor een project of afstudeeropdracht. Flyer Dutymanager stagiaire.pdf

Wie ben jij? Een gemotiveerde, zelfstandige, initiatiefrijke en representatieve stagiair(e):
- die een HHS of vergelijkbare horeca opleiding volgt
- die zelfstandig, verantwoordelijk, oplossingsgericht is en ‘oog voor detail’ heeft
- die de moderne vreemde talen beheerst
- met goede commerciële en communicatieve vaardigheden
- die beschikbaar is voor een periode van minimaal 20 weken

Medewerker nachtschoonmaak
Voor 2 nachten per week (van 0.00 uur - 6.30 uur). Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals de brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pré. De werknachten zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Salaris € 12,50 bruto per uur incl toeslagen. Interesse? Wij horen graag van je!

Afwasser (part time)
Je zorgt in deze functie voor het schoonmaken van alle serviesgoed, glaswerk en bestek van het restaurant en de zalen, alsmede de potten, pannen en keukenmaterialen met behulp van een professionele spoelmachine. Na het schoonmaken zet je alles weer terug waar het hoort. Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Bediening (oproepkracht)
Als gastheer/-vrouw loop je zelfstandig een wijk in de brasserie, of je verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Je hebt ervaring in de bediening en bij voorkeur een opleiding in de horeca. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Aan al onze medewerkers bieden wij diverse vakgerichte trainingen, een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en je mag voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier