Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Chef de partie (30 uur per week)

Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

De Baan

  • Het bereiden van heerlijke maaltijden ;
  • Zorgen dat je werkruimte schoon en opgeruimd is;
  • Je let erop dat de juiste producten op voorraad zijn;
  • Toezien op kwaliteit en de presentatie van de gerechten.


Wie ben jij?

Je begrijpt dat ervaring als kok en een opleiding hierbij onmisbaar is. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Je bent enthousiast en je vind het leuk om samen met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Daarnaast beschik je over onderstaande kwaliteiten:

  • Je hebt al een aantal jaren ervaring in de keuken;
  • Bezit van minimaal een af geronde MBO 3 koksopleiding;
  • Je bent een kok in hart en nieren met een oog voor detail;
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen want in de horeca sta je tenslotte nooit stil.


Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in deze functie. Wij zijn een organisatie die meedenkt met onze medewerkers en die medewerker ook graag kansen biedt.

  • Je ontvangt een passend salaris conform de KHN cao;
  • Wij hebben een specifiek en uitgebreid inwerkprogramma;
  • Weet waar je werkt programma;
  • Zeer voordelig je auto parkeren in onze parkeerkelder;
  • Je kunt gebruik maken van ons fietsplan;
  • We hebben een afgesloten gratis fietsenstalling;
  • Gratis ontbijt of warme maaltijd bij een late of vroege dienst;
  • Studiekosten regeling;
  • Korting op hotel overnachtingen en in de restaurants van alle Golden Tulip hotels in Nederland;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Een actieve personeelsvereniging.

Word jij ook onderdeel van deze Bossche familie?

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur) pz@hotel-central.nl 

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur aanwezig op maandag- en donderdagochtend, dinsdag hele dag) via 073-6926926. Of stuur een mailtje naar pz@hotel-central.nl 

 

SOLLICITEER HIER