1. Voer de code in

Veiligheidsmaatregelen

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in Hotel Central mee omgaan. De gezondheid van iedereen, u, uw naasten en ook van onze medewerkers, gaat boven alles en staat op nummer 1.

Wij blijven de adviezen nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Wij hebben de afgelopen periode gebruikt om in het gehele hotel alle RIVM richtlijnen door te voeren.

• Airconditioning aangepast, zodat er 100% verse buitenlucht binnenkomt en er geen sprake is van recirculatie van vuile lucht.
• Signing door het gehele hotel aangebracht, zodat er door middel van hartjes voor iedereen meer ruimte ontstaat.
• Samen met onze medewerkers werkwijzen opgesteld om u zo veilig mogelijk toch de viersterren gastvrijheid te laten ervaren.
• Protocollen voor alle algemene ruimtes en fitness centrum zijn opgesteld.
• Op diverse plekken in het gehele hotel zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
• Het spreekt voor zich dat de frequentie van het schoonmaken opgeschaald is.
• In liften maximaal 1 persoon, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort.
• Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice en dit afhalen in de Brasserie.
• Bij inkomst in onze brasserie vragen wij u om u te registeren.
• Op onze brasseriesite vindt u een overzicht van alle richtlijnen.

Rustige werkruimte gezocht?
Wij hebben de mogelijkheid om u op een veilige plek te kunnen laten werken. In een vergaderzaal voor u alleen, voor € 32,50 per dag, zit je op een geweldige werkplek (met WIFI en interactief scherm) zonder afleiding en waar het je aan niets ontbreekt. Op maandag tot en met vrijdag kunt u ook een hotelkamer boeken als werkruimte. In dit arrangement zit inbegrepen koffie, thee, Cé-water en iets lekkers. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden, de keuze is aan u, de gast!

Ook voor grotere groepen zijn er aangepaste mogelijkheden om toch, veilig en zorgeloos, te kunnen vergaderen of getraind te worden. In samenwerking met onze partner Streamprovider kunnen wij zorgen voor een live verbinding waardoor uw gasten in andere ruimtes, maar thuis ook kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Uiteraard rekening houdend met o.a. extra vrije ruimte in de zaal, desinfectiemogelijkheden, tafels/stoelen op 1,5 m afstand en alle overige RIVM richtlijnen. Meer informatie? Laat het ons weten via zaalreserveringen@hotel-central.nl of bel ons via het directe telefoonnummer 073-6.926.935

Mocht u nog vragen hebben over een werkplek bij Hotel Central, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u zoals altijd, 24/7 graag te woord. Deze extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen? We laten het graag zien! We kijken ernaar uit om u weer te mogen ontvangen.

Met gastvrije groet,

Karin Rademaker & alle medewerkers

Virtuele rondleiding

Factsheet Veiligheidsmaatregelen