1. Voer de code in

Gewelvenkelder De Hoofdwacht

Als de muren konden spreken, zouden ze u vertellen wat ze meegemaakt hebben. Voor dit gebouw de functie van hotel en brasserie kreeg, was het een woonhuis en een postkantoor. Ga je nog verder terug in de tijd, dan resideerde de Hoofdwacht hier. Ookwel, de 'militaire politie' van 's-Hertogenbosch. Stille getuigen zijn de ringen aan de togen, waar toentertijd de gevangenen aan werden vastgeketend. 
 
De imposante 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht is met oog voor detail geheel gerestyled door de bekende interieurarchitect Feran Thomassen. Thomassen creëerde een bijzondere belevenis voor de gasten door duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer te combineren met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Show Cooking. 

De naastgelegen Moriaen Bar is in 2018 ook geheel gerenoveerd. Deze sfeervolle en moderne bar is perfect voor bijeenkomsten, borrels en feestjes tot 80 personen.

Gewelvenkelder De Hoofdwacht & Moriaen Bar 
√ Gewelvenkelder De Hoofdwacht beschikt over een eigen bar 
√ Mogelijkheden voor een dansvloer of podium  
√ Maximale capaciteit voor een receptie in De Hoofdwacht is 450 personen  
√ In combinatie met de Moriaen Bar is de maximale capaciteit 530 personen
√ Naast complete borrelarrangementen, is voor groepen ook drankafkoop mogelijk

Aan alles wordt gedacht om van uw huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring te maken! De breed inzetbare gewelvenkelder is zeer geschikt voor feesten, bedrijfspresentaties, recepties en culinaire diners. Voor zakelijke bijeenkomsten is alle audiovisuele apparatuur aanwezig. Bijzonder is ook de LED verlichting waardoor de gewelvenkelder in elke kleur prachtig uitgelicht kan worden voor extra sfeer en beleving. 
 
Deze unieke ambiance is een officiële trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft met alles onder één dak. De mogelijkheden zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Met aansluitend heerlijk overnachten en nagenieten in Penthouse Central. Graag uw (huwelijks)feest geven in Gewelvenkelder De Hoofdwacht? Dat kan! Kijk voor meer informatie bij Huwelijk en Feestelijk.