1. Voer de code in

Green Key Keurmerk

De Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas-, water en energiebesparing, catering en het scheiden van afval. 
 
Wij voeren op alle afdelingen een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid. Met ons behaalde Green Key certificering gaan we een stap verder dan normale wet-, en regelgeving vereist. Op onze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan een goed milieu op een verantwoorde manier. Het Green Key certificaat is een bijzondere aanvulling op de service die Hotel Central graag aan haar gasten wil geven.

Voor 2020 hebben wij als focuspunt gekozen ‘NO WASTE’. Waar mogelijk willen en zullen wij het milieu sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en/of kwaliteit. Wist u dat u hier ook aan kan bijdragen door bijvoorbeeld van tevoren te reserveren voor ontbijt, lunch en/of diner?

Meer informatie over Green Key

Zie hier onze MVO verklaring.

 

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”