1. Voer de code in

Fitness

Ons fitnesscentrum van ruim 60 m² is gelegen op het dak van Golden Tulip Hotel Central en heeft een uniek uitzicht op de prachtige kathedraal de Sint-Jan, dé trots van onze stad 's-Hertogenbosch. In de volksmond ook wel Den Bosch genoemd.

Alleen onze hotelgasten hebben toegang tot ons fitnesscentrum. Je kunt kosteloos gebruik maken van diverse professionele apparaten. Er zijn onder andere een crosstrainer, een loopband, een fiets- en roeiapparaat en een meervoudig te gebruiken krachtapparaat aanwezig. De loopband en het fiets apparaat zijn tevens uitgerust met een TV zodat je ongestoord jouw eigen programma kunt volgen tijdens jouw work-out.

Juist door het gevarieerde aanbod is er voor onze gasten ieder wat wils. De professionele cardioapparatuur voor het trainen van jouw hart- en bloedvaten en longsysteem en de professionele fitness apparatuur om juist aan de slag om jouw spierfunctionaliteit en kracht. Van werken aan een goede conditie tot gewoon willen sporten en relaxen op ieder gewenst niveau.

Al met al is onze fitness een bijzondere aanvulling op de service die wij, als Hotel Central, onze gasten graag willen geven!