1. Voer de code in

Vergaderen

VERGADERINGEN - MEETINGS
Hotel Central beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op jouw wensen voor jouw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid. Naast het aanbieden van losse zaaltarieven, is het tevens mogelijk om een van onze voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

Diverse vergaderzalen beschikken over interactieve schermen en Apple TV. Met behulp van een interactieve scherm kun je onder meer direct aantekeningen maken, tekst verwerken, gemaakte wijzigingen direct opslaan, e-mailen, printen of surfen op het internet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Simpel met uw vinger of digitale pen!

Door middel van Apple TV kun je met jouw Apple product verbinding maken met het interactieve scherm. Zo kunt jouw presentaties of demonstraties laten zien via jouw Apple product. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Apple TV!

RUSTIGE WERKPLEK GEZOCHT?
Wij hebben de mogelijkheid om je op een veilige plek te kunnen laten werken. In een vergaderzaal voor u alleen, voor € 32,50 per dag, zit je op een geweldige werkplek (met WIFI en interactief scherm) zonder afleiding en waar het je aan niets ontbreekt. Op maandag tot en met vrijdag kun je  ook een hotelkamer boeken als werkruimte. In dit arrangement zit inbegrepen koffie, thee, Cé-water en iets lekkers. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden, de keuze is aan jou, de gast!

Ook voor grotere groepen zijn er aangepaste mogelijkheden om toch, veilig en zorgeloos, te kunnen vergaderen of getraind te worden. In samenwerking met onze partner Streamprovider kunnen wij zorgen voor een live verbinding waardoor jouw gasten in andere ruimtes, maar thuis ook kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Uiteraard rekening houdend met o.a. extra vrije ruimte in de zaal, desinfectiemogelijkheden, tafels/stoelen eventuel in overleg op 1,5 m en alle overige RIVM richtlijnen.

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”