X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Autotron Classics Automobielen 07-04-2018

Tijdens de Automobielen & Airbrush-show kun je bij Autotron Rosmalen een groot aanbod in automobielen bewonderen en verschillende airbrush technieken bekijken.

Automobielen
Bekijk de mooiste en bijzonderste automobielen. De meeste automobielen zijn tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd. Andere exemplaren kunnen pas de weg weer op wanneer het motorblok grondig gereviseerd is.

Airbrush-show
Airbrushing is erg populair geworden in de autowereld. Tijdens de show worden er verschillende airbrush disciplines gepresenteerd, zoals portretkunst, custom paint, bodypaint en decoreren. Internationale kunstenaars exposeren hun werk en laten met live-demonstraties zien wat ze in huis hebben. Er zijn ook gespecialiseerde standhouders aanwezig die airbrush-materialen aanbieden.

Dagje uit
Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen voor de Automobielen en Airbrush-show hun weg naar Autotron Rosmalen te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven en motorrevisiespecialisten. De Automobielen & Airbrush-show is een leuk dagje uit voor iedereen!

Wanneer
7 en 8 april 2018 - 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248NL Rosmale

Prijzen
Volwassenen: € 12,50
Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding):  gratis

Kijk hier voor meer informatie over de Automobielen & Airbrush-show.