X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Late night shopping 01-06-2018

Op vrijdag 1 juni 2018 is het weer zo ver en barst Late night shopping ’s-Hertogenbosch los! Het gezelligste shopping event van het jaar waarbij alle winkels geopend zijn tot 23.00 uur. Laat je verrassen door de leuke acties, speciale kortingen, muzikale straatacts en vele activiteiten in het hartje van Den bosch. Mis het niet, u bent bij deze uitgenodigd!

Enkele activiteiten waaraan hard gewerkt wordt:
- De avond begint met een heuse 'rode loper' VIP ontvangst op het Kerkplein. Een fotograaf legt dit onvergetelijke moment vast op een foto die bezoekers meteen mee krijgen.
- Op het Burgemeester Loeffplein ontstaat een kunst- en nijverheidsmarkt die niet zou misstaan op een tropisch eiland. Zeker door de muzikale omlijsting van Tango-school El Corazon.
- De verenigde winkeliers op de Pensmarkt gaan bezoekers een geweldige modeshow voorschotelen, en de bezoekers van Late Night Shopping zitten er op de eerste rij. Cafe de Boulevard verzorgt een kleine versnapering voor deze VIP gasten tijdens de shows.
- Onze VIP gasten kunnen even bijkomen in de exclusieve Late Night Shopping pop-up VIP lounge op de Markt. Cafe op de Markt 't Opkikkertje is de gastheer en bezoekers komen alleen voorbij de strenge uitsmijter als ze in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs; een aankoopbon van de avond.Heb je zelf een leuke actie of activiteit? Laat het ons dan vooral weten! We kunnen

bekijken of het valt onder onze evenementen vergunning, kunnen je wellicht ondersteunen bij de organisatie of helpen promoten via onze Social Media kanalen.

Deelnemen en inschrijven
Wil je deelnemen aan Late Night Shopping dan is inschrijven verplicht. Dat kan online via de website, maar ook contant. Wil je daar gebruik van maken? Laat het ons dan even weten via lns073@liftoff.nu. Dan komen we graag bij je langs. 

Meer informatie: www.latenightshopping073.nl