X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Levenslied Den Bosch 08-06-2018

Het Levenslied Festival Den Bosch staat in 2018 alweer voor de 21ste keer op de Markt. Het evenement dat georganiseerd wordt door de Stichting Markt Evenementen Promotie Den Bosch, is inmiddels uitgegroeid tot een hoogstaand 3-daags evenement dat jaarlijks vele duizenden mensen naar de Bossche Markt trekt.

Vrijdagavond 8 juni staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement dat aansluit bij de succesvolle kermis edities van Pretty in Pink.
Deze avond staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement waarmee we de zomer warm openen. Of je nu Homo, Lesbo, Bi, Transgender of gewoon hetero bent, iedereen is welkom! Lekkere muziek verzorgd door bekende en minder bekende DJ’s, live optredens van artiesten en de beste Dragqueens van Nederland.
Meer info

Zaterdagavond 9 juni is het thema “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van up-tempo Nederlandstalige muziek.
Made in Holland wordt geopend door het Typisch Talent 2017. Daarna volgt een keur van lokale, regionale en landelijk bekende artiesten die niet alleen Nederlands, maar ook anderstalig zingen. Van Levenslied en nederpop tot swingende soul en hippe dance. Voor elk wat wils!
Meer info

Zondag 10 juni is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. En de eerste editie van de “1 uur Sjow!”.
Het 3-daags festival sluiten we op zondag helemaal Nederlandstalig af. Met een keur aan bekende lokale, regionale en landelijke levenslied artiesten. Dit mag je ook in 2018 niet missen!
Meer info

Kijk voor meer informatie op de website: www.levenslieddenbosch.nl