X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Ricoh Open 11-06-2018

Het grastennistoernooi, dat op het terrein van het Autotron in Rosmalen plaatsvindt van 11 - 17 juni 2018.

Het toernooi trekt ieder jaar toptennissers en bezoekers uit binnen- en buitenland. In het verleden wonnen onder meer Lleyton Hewitt, Sjeng Schalken, David Ferrer Kim Clijsters en Justine Henin het toernooi in Rosmalen. Het toernooi in het herenenkelspel maakt momenteel onderdeel uit van de ATP World Tour 250 en het toernooi bij de dames is onderdeel van de WTA International Tournaments Series.

Voorbereiding voor speler, entertainment voor u
Ricoh Open is een internationaal tennistoernooi dat wordt gehouden in Rosmalen. Het staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. De tennissers doen er hier dus alles aan om goed voor de dag te komen, zodat ze met vertrouwen naar Wimbledon af kunnen reizen.

Ieder jaar heeft De Ricoh Open een ongekend sterk deelnemersveld. Naast het kijken van tennis op het hoogste niveau, is er op het terrein van Autotron in Rosmalen altijd voldoende te beleven. Zo is in het KNLTB Plaza iedereen welkom om bijvoorbeeld een bal te slaan op de padelbaan of op het beachtennisveld.

TICKETS
De kaartverkoop voor Ricoh Open in 2018 is op dit moment nog niet gestart.
Wel kunt u een email sturen naar info@ricoh-open.nl, zodat u tijdig geïnformeerd wordt over de start van de verkoop van kaarten


Kijk voor meer informatie op de website van Ricoh Open.