1. Voer de code in

Bartender (38 uur - parttime ook mogelijk)

Je heet onze binnen- en buitenlandse gasten van harte welkom in de bar en zorgt ervoor dat zij er een plezierige tijd doorbrengen. Ongeacht of ze voor zaken in ‘s-Hertogenbosch zijn, of dat ze voor ontspanning onze mooie stad bezoeken. Je mixt, mengt en schenkt dus niet alleen, maar geeft ook informatie over Hotel Central en ’s-Hertogenbosch. Daarnaast zorg je ervoor dat je werkplek schoon en opgeruimd is, en na afloop van je dienst weer voorbereid is voor de volgende dag. De werktijden zijn van 17.00 uur tot sluitingstijd, 5 dagen per week, ook in de weekenden.

Onze ideale barkeeper is een echt ‘mensenmens’, spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en heeft een creatieve inbreng in onze drankenkaart! Heb jij recente ervaring als barkeeper en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER