Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in

Maatregelen COVID-19

Lieve gasten,

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen, u, uw naasten en ook van onze medewerkers, gaat boven alles en staat op nummer 1.

Daarnaast is het momenteel zo dat Hotel Central geopend is. Onze hotelgasten kunnen gebruik maken van onze roomservice. In het hotel zelf hebben wij desinfecterende handgel staan en maken wij meerdere malen per dag extra grondig de deurkrukken etc. schoon met desinfecterende alcohol. De verbouwing van 15 hotelkamers gaat ondanks alles, nog steeds door.

Op zondag 15 maart j.l. om 18.00 uur kregen we het nieuws te horen van de overheid dat Brasserie Cé zijn deuren de komende tijd moest sluiten i.v.m. het Corona virus. Voor het eerst in de geschiedenis van Central hebben wij geen gasten mogen ontvangen op deze zondagavond,

Een onwerkelijke situatie. Vrijdagavond hebben we gelukkig een gast kunnen herbergen die niet verder kon reizen met het openbaar vervoer. Blij om toch nog enkele mensen te kunnen helpen.

Gasten van buitenaf kunnen helaas tijdelijk niet naar onze Brasserie Cé komen voor een drankje of hapje. Dit conform de overheidsrichtlijnen en het advies van het RIVM. Een heel begrijpelijke beslissing, met hopelijk snel het gewenste resultaat.

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden adviezen/maatregelen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven deze adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop.

Wij houden u graag via social media op de hoogte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via +31 (0)73 – 6.926.926 of stuur een e-mail naar info@hotel-central.nl. Wij staan u zoals altijd, 24/7 graag te woord.

Zorg dat u en uw naasten gezond blijven en we hopen u snel weer te ontvangen!

Wij wensen u heel veel sterkte, met gastvrije groet,

Karin Rademaker & Team Golden Tulip Hotel Central en Brasserie Cé

 

 
What do you want to do ?
New mail