Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in

Maatregelen COVID-19

Lieve gasten,

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen, u, uw naasten en ook van onze medewerkers, gaat boven alles en staat op nummer 1.

Het hotel is geopend, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben in verband met het Corona virus diverse voorzorgsmaatregelen ingevoerd;

  • Airconditioning aangepast, zodat er 100% verse buitenlucht binnenkomt en er geen sprake is van recirculatie van vuile lucht.
  • Signing door het gehele hotel aangebracht, zodat er door middel van hartjes voor iedereen meer ruimte ontstaat. 
  • Samen met onze medewerkers werkwijzen opgesteld om u zo veilig mogelijk toch de viersterren gastvrijheid te laten ervaren.
  • Natuurlijk zijn op diverse plekken diverse desinfectiemiddel voor u aanwezig. 
  • Het spreekt voor zich dat de frequentie van het schoonmaken opgeschaald is. 
  • Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice of een reservering maken in onze Brasserie Cé voor een lunch, borrel en/of diner.

BRASSERIE CÉ
Vanaf 1 juni is iedereen weer van harte welkom, uiteraard wel op basis van vooraf reserveren. Dit conform de overheidsrichtlijnen en het advies van het RIVM. Op de site van onze Brasserie Cé vindt u een overzicht van alle richtlijnen.

RUSTIGE WERKPLEKKEN
We hebben in deze bijzondere tijd ook een mogelijkheid bedacht zodat mogelijke gasten toch op een veilige plek kunnen werken. In een vergaderzaal (van 28-43m2) voor U alleen, voor € 32,50 per dag, zit U op een geweldige werkplek (met WIFI en interactief scherm) zonder afleiding en waar het U aan niets ontbreekt. In dit arrangement zit inbegrepen koffie, thee, Cé-water en iets lekkers. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden, de keuze is aan U, de gast! Meer informatie? Laat het ons weten via zaalreserveringen@hotel-central.nl of bel ons

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden adviezen/maatregelen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven deze adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via +31 (0)73 – 6.926.926 of stuur een e-mail naar info@hotel-central.nl. Wij staan u zoals altijd, 24/7 graag te woord.

Met gastvrije groet,

Karin Rademaker & alle medewerkers