Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in

Maatregelen COVID-19

Lieve gasten,

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen, u, uw naasten en ook van onze medewerkers, gaat boven alles en staat op nummer 1.

Momenteel is Hotel Central wel geopend, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Golden Tulip Hotel Central heeft in verband met het Corona virus diverse voorzorgsmaatregelen ingevoerd, gericht op het voorkomen van besmetting o.a. door extra hygiëne. In het hotel zelf hebben wij op diverse plekken desinfecterende handgel staan en maken wij meerdere malen per dag extra grondig de deurkrukken etc. schoon met desinfecterende alcohol. Ook de 1,5 meter afstand en maximaal 1 persoon tegelijk in de lift wordt strikt gehandhaafd. Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice.’ De verbouwing van 15 hotelkamers gaat ondanks alles, nog steeds door.

BRASSERIE CÉ
Gasten van buitenaf kunnen helaas tijdelijk niet naar onze Brasserie Cé komen voor een drankje of hapje. Vanaf 1 juni is iedereen weer van harte welkom, uiteraard wel op basis van vooraf reserveren. Dit conform de overheidsrichtlijnen en het advies van het RIVM. 

RUSTIGE WERKPLEKKEN
We hebben in deze bijzondere tijd ook een mogelijkheid bedacht zodat mogelijke gasten toch op een veilige plek kunnen werken. In een vergaderzaal (van 28-43m2) voor U alleen, voor € 32,50 per dag, zit U op een geweldige werkplek (met WIFI en interactief scherm) zonder afleiding en waar het U aan niets ontbreekt. In dit arrangement zit inbegrepen koffie, thee, Cé-water en iets lekkers. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden, de keuze is aan U, de gast! Meer informatie? Laat het ons weten via zaalreserveringen@hotel-central.nl of bel ons

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden adviezen/maatregelen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven deze adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop.

Wij houden u graag via social media op de hoogte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via +31 (0)73 – 6.926.926 of stuur een e-mail naar info@hotel-central.nl. Wij staan u zoals altijd, 24/7 graag te woord.

Zorg dat u en uw naasten gezond blijven en we hopen u snel weer te ontvangen!

Met gastvrije groet,

Karin Rademaker & alle medewerkers