Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Gewelvenkelder De Hoofdwacht

Als de muren konden spreken, zouden ze u vertellen wat ze meegemaakt hebben. Dat het niet alleen een woonhuis was en een postkantoor, maar ook dat hier vroeger de Hoofdwacht resideerde, de ‘militaire politie’ van ‘s-Hertogenbosch. Stille getuigen zijn de ringen aan de togen, waar toen de gevangenen aan vastgeketend werden. 
 
De imposante 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht met oog voor detail geheel gerestyled door de bekende interieurarchitect Feran Thomassen. Hij creëerde een bijzondere belevenis voor de gasten door duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer te combineren met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Show Cooking.  
 
Gewelvenkelder De Hoofdwacht - Moriaenbar 
√ Gewelvenkelder De Hoofdwacht beschikt over een eigen bar 
√ Mogelijkheden voor een dansvloer of podium  
√ Maximale capaciteit voor een receptie is 500 personen  
√ In combinatie met de Moriaenbar max 580 personen voor een receptie
√ Bij groepen is in overleg drankafkoop mogelijk 
 
Aan alles wordt gedacht om van uw huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring te maken! De breed inzetbare gewelvenkelder is zeker ook geschikt voor bedrijfspresentaties, recepties en culinaire diners. Voor zakelijke bijeenkomsten is alle denkbare audiovisuele apparatuur aanwezig. Bijzonder is ook de LED verlichting waardoor de gewelvenkelder in elke kleur prachtig uitgelicht kan worden voor extra sfeer en beleving …! 
 
Deze unieke ambiance is een officiële trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft met alles onder één dak. De mogelijkheden zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Met aansluitend heerlijk overnachten en nagenieten in Penthouse Central.