Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in

Huwelijk en Feestelijk

Uw eigen huwelijkssprookje in hartje Den Bosch 
 
Van Harte Gefeliciteerd, u gaat trouwen….! Een leuke en drukke tijd breekt aan om alles tot in de kleinste details voor te bereiden, want uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. De mogelijkheden om uw trouwdag vorm te geven zijn enorm, maar één keuze is al duidelijk: de liefde van uw leven! Nu de rest nog...  
 
Hotel Central is dé perfecte locatie met alles onder 1 dak voor deze historische dag, ‘uw eigen sprookje in hartje ’s-Hertogenbosch’. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Wij verzorgen uw huwelijksdag compleet van A tot Z. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag bijzonder en onvergetelijk te maken! In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. En die zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond.

Wij nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje tijdens een van onze Open Huis dagen in  Hotel Central. Aanmelden kan via zaalreserveringen@hotel-central.nl.

Data Open Huis van 11.00 uur tot 16.00 uur
√ 2020: 12 juli, 27 september & 22 november 2020
√ 2021: 30 januari, 18 april, 27 juni, 26 september & 21 november 2021

Ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central! Op onze 'Open Huis' dagen zal tussen 14.00 uur en 15.00 uur ook de heer Bert Kroon, trouwambtenaar van de Gemeente ’s-Hertogenbosch, aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Trouwen en/of geregistreerd partnerschap 
Wilt u trouwen of u als partners laten registeren? Reserveer eerst een datum. Maak daarna een melding van een voorgenomen huwelijk (ondertrouw) of een melding van een voorgenomen partnerschapsregistratie. Meer informatie en prijzen: http://www.s-hertogenbosch.nl/

Overnachten 
Wilt u uw gasten laten overnachten? Wij beschikken over 125 hotelkamers, onderverdeeld in 10 verschillende kamertypes. Er is voor ieder wat wils! Na afloop kunt u nagenieten van uw huwelijksdag in een van de Suites of Penthouse Central
 
Bloemdecoraties 
Sinds jaar en dag is Plantaardig Arrangeur Jack van Schaik onze vaste partner in de verzorging van bloemen en decoraties. Romantische bruidsboeketten, corsages, bloemdecoraties voor op de dinertafels; hij denkt graag met u mee!
 
De voetjes van de vloer
Onze prachtige 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht met een eigen bar is een echte aanrader voor een spetterend feest en sfeervolle receptie. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dansvloer, een podium en/of het huren van audiovisuele apparatuur, afgestemd op uw wensen en budget. Zo krijgt uw bruiloft die WOW-factor die het verdiend!

Maak van uw dromen, onvergetelijke herinneringen! Het kan én mag allemaal...!

INFORMATIE/RESERVEREN
Neem gerust contact op met onze collega’s van de afdeling zaalreserveringen.
T: 073-6.926.935 / E: zaalreserveringen@hotel-central.nl