13_ Gewelvenkelder De Hoofdwacht.jpg
Private Dining De Leeuwenborgh.JPG
1_ Trouwceremonie - Gewelvenkelder De Hoofdwacht.jpg
Moriaenbar.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Private Dining

Op zoek naar meer exclusiviteit, rust en privacy? Golden Tulip Hotel Central biedt verscheidende onverwachte mogelijkheden.

Voor een klein gezelschap bijvoorbeeld onze Golden Tulip zaal. Sfeervol, voorzien van airconditioning en gelijkvloers gelegen. Deze zaal heeft een maximale capaciteit voor 16 personen. 
 
Liever met een iets groter gezelschap in een aparte ruimte dineren? Dit is geen enkel probleem.  Private Dining Room De Leeuwenborgh is een ideale ruimte voor ongeveer 50 personen.

Bekijk hier virtual De Leeuwenborgh!

Ook zijn er een aantal unieke en vooral authentieke zalen waar een gezelschap geheel in stijl kan dineren, bijvoorbeeld onze Gewelvenkelder De Hoofdwacht. Deze historische zaal wordt sfeervol en helemaal naar wens ingericht. We denken graag mee over de invulling van het diner en passende wijnen. Ontwerp samen met ons het event in compleet eigen stijl.

Bekijk hier virtual De Hoofdwacht!
 
INFORMATIE OF RESERVEREN
Neem contact op met onze collega's van de afdeling zaalreserveringen via het directe telefoonnummer 073-6.926.935  of e-mail naar zaalreserveringen@hotel-central.nl