Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Bosch' Winterparadijs - Den Bosch

Heerlijk......de kerstdagen komen er weer aan! Ook dit jaar wordt de Parade Den Bosch, aan de voet van de Sint-Jan's kathedraal weer omgetoverd tot Bosch' Winterparadijs. De Parade ligt op loopafstand van Hotel Central.

Overnacht op loopafstand van de Parade

Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2019 komen families, vrienden en dierbaren hier samen om van de kerstsfeer te genieten. Verwonder, zwijmel en griezel bij de Gevels der Geschiedenis. Draai mee in de Wonderlijke Draaijerij. Wordt één van de krabbelende krassers op de IJzige Glijerij. Het Bosch' Winterparadijs is dé pleisterplaats voor een ieder die elkander wil ontmoeten en groeten in de duistere decembermaand.

PROGRAMMA BOSCH' WINTERPARADIJS

 
What do you want to do ?
New mail

Kom winkelen in Den Bosch

Nog geen kerstcadeau voor uw partner, familie of vrienden? De winkels in Den Bosch laten van 20 tot en met 22 december 2018 de deuren voor u open tot 21.00 uur. Zo kan u, wanneer de werkdag erop zit, in alle rust nog even shoppen. U kunt immers niet zonder cadeau aan komen zetten… 

Wilt u er tijdens de feestdagen even tussenuit? Bekijk dan gerust even onze arrangementen. Er zit vast en zeker wat voor u tussen. Tot snel!

Ons speciale shopping Arrangement

 

Kerst bij Hotel Central
Kamers
Noordbrabants Museum
Design Museum