Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Kerst bij Hotel Central in Den Bosch

Vier de Kerstdagen bij Golden Tulip Hotel Central in het hart van Den Bosch. Op de Kerstdagen ontvangen wij u graag voor Kerst Brunch of Kerst Dansant, maar ook voor uw zakelijke kerstviering hebben wij vele mogelijkheden.

Hotel overnachting met Kerst

Wilt u er even tussenuit deze kerstdagen? Maak een reservering voor de Kerst festiviteiten van Brasserie Cé en boek u kamer bij Hotel Central. Dan hoeft u in de avond niet helemaal naar huis te reizen en kunt u uw kerstviering verlengen met een heerlijke overnachting. Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij een feestelijk ontbijt tussen 7.00 en 11.00 uur.

Boek uw hotelkamer deze Kerst

Brasserie Cé

In de brasserie van Hotel Central kunt u culinair genieten deze Kerstdagen. Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij vanaf 13.00 uur een uitgebreide Kerstbrunch, een brunch voor de hele familie. Voor kinderen hebben een speciaal kindermenu en zijn er volop kinderactiviteiten. Daarnaast kunt u op 2e Kerstdag vanaf 19.30 uur genieten van ons Kerstdiner Dansant in Brasserie Cé.

Kerst bij Brasserie Cé 

Kerst met het bedrijf

Wilt u de successen van het afgelopen jaar vieren met uw collega’s en samen een onvergetelijke avond beleven? Neem contact met ons om uw Kerstborrel, Nieuwjaarsreceptie of knallend personeelsfeest met ons te bespreken.

Contact opnemen voor uw zakelijke Kerstviering