1. Voer de code in

Thuis in het hart van ’s-Hertogenbosch

Wilt u Brabant op z’n best ervaren, dan is Golden Tulip Hotel Central het perfecte
vertrekpunt. Hier bent u thuis in het hart van de provinciehoofdstad. Fraai gelegen aan de Markt van ’s-Hertogenbosch. Centraler kunt u niet verblijven.

Heerlijk dagje of weekendje weg

Naast heel veel gastvrijheid (de stad is menigmaal uitgeroepen tot "Meest Gastvrije Stad van Nederland") biedt ’s-Hertogenbosch talloze andere aanleidingen voor een heerlijk dagje of weekendjeweg. Van historische gebouwen – met als beroemdste de weergaloze Sint-Janskathedraal – tot geweldige wandel- en winkelstraten en de nieuwste culturele hotspot De Tramkade.

Zo veel te doen

U kunt de Binnendieze bevaren, maar net zo makkelijk Design Museum Den Bosch en het Noordbrabants Museum bezoeken. Of een filmpje pakken in de Verkadefabriek. Zin in een activiteit? De keuzes zijn legio: van Jeroen Boschtocht tot kookworkshops en van fietstours tot pubquizzen.

Zo veel te proeven
Vanzelfsprekend gaat u voor de enige echte Bossche Bol (die van Jan de Groot). Trek in nog meer lekkers? U struikelt hier over de heerlijkste restaurants, kroegen en – al zeggen ze het zelf – de beste terrasstraat van Nederland (Korte Putstraat); dit is de hoofdstad van bourgondisch Brabant. Nog één tip: laat u vooral ook verwennen in Cé, onze eigen brasserie.

En zo makkelijk bereikbaar

Door de centrale ligging is Hotel Central echt heel makkelijk bereikbaar. Met de auto rijdt u zo naar parkeergarage De Tolbrug (tegenover ons hotel), waar u als hotelgast in de onderste verdieping tegen gereduceerd tarief parkeert. Of u rijdt naar het transferium en neemt daar de gratis bus naar ons hotel. Komt u met de trein, dan wandelt u in 8 minuten van ’s-Hertogenbosch Centraal naar Hotel Central.

Bekijk de kamers van dit centraal gelegen hotel