1. Voer de code in

Banquetreserveringen – Meeting & Events (24 uur)

Wij zoeken een gastgerichte, flexibele duizendpoot die onze gasten alle voorbereidingen rond een meeting of event uit handen neemt, zodat zij zich volledig kunnen richten op datgene waarvoor ze gekomen zijn. Je maakt offertes en draaiboeken en dankzij jouw oog voor detail en creativiteit is alles tot in de puntjes geregeld. Jij zorgt ervoor dat je collega's precies weten wat hun taak is om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Een horecagerichte opleiding en administratieve ervaring zijn daarvoor natuurlijk onmisbaar. Ben je bovendien commercieel ingesteld, spreek je vloeiend Nederlands en Engels en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij degene die wij zoeken!

We verwachten wel wat van je, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Behalve een leuke baan in het enthousiaste team van Golden Tulip, bieden wij jou een gepast salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail