Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Medewerker Housekeeping (30 uur, 5 dagen)

Medewerker Housekeeping (30 uur, 5 dagen)

De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en spreekt goed Nederlands. De uren zijn verdeeld over 5 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Twee weken per 5 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur en één keer per 5 weken sta je als reserve op het weekendrooster. Spreek je vloeiend Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

We verwachten wel wat, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Wij bieden je een salaris volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van KHN (€ 9,74 bruto per uur vanaf 21 jaar) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER