1. Voer de code in

Medewerker Housekeeping (tijdelijk 24 uur)

Hulpkracht Housekeeping (24 uur, 4 dagen - tijdelijk 6 maanden)

Je maakt algemene ruimtes schoon zoals de entree, gangen, toiletten en de liften. Ook het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers hoort erbij. De uren zijn verdeeld over 4 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Twee weken per 5 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur en één keer per 5 weken sta je als reserve op het weekendrooster. Spreek je goed Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Steek jij je handen uit de mouwen? Wij bieden je een salaris volgens de KHN cao en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER

 
What do you want to do ?
New mail