1. Voer de code in

Vergaderen

 

VERGADERINGEN - MEETINGS
Hotel Central beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid. Naast het aanbieden van losse zaaltarieven, is het tevens mogelijk om een van onze voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

Diverse vergaderzalen over interactieve schermen en Apple TV. Met behulp van een interactieve scherm kunt u onder meer direct aantekeningen maken, tekst verwerken, gemaakte wijzigingen direct opslaan, e-mailen, printen of surfen op het internet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Simpel met uw vinger of digitale pen!

Door middel van Apple TV kunt u met uw Apple product verbinding maken met het interactieve scherm. Zo kunt u presentaties of demonstraties laten zien via uw Apple product. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Apple TV!

MEET & DISCOVER CENTRAL
Kom zelf kijken! Wij nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje op een van onze 'Meet & Discover'dagen. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur staan wij voor u klaar om al onze mogelijkheden te laten zien.

Datum 'Meet & Discover'2020
√ Donderdag 10 september 2020

Aanmelden: Bel 073-6.926.935 of mail naar zaalreserveringen@hotel-central.nl