1. Voer de code in

Ontbijtkok (oproep)

Jij bent verantwoordelijk voor een goede start van de dag voor onze gasten! Je bereidt het ontbijtbuffet voor gemiddeld 200 gasten. In ons life-cooking buffet in de prachtige 14de eeuwse Hoofdwacht voorzie je onze gasten graag van een vers, op bestelling bereid eitje. Je vindt uitdaging in het steeds weer vernieuwen en verbeteren van ons ontbijt/ lunch concept. Na de ontbijt drukte tref je voorbereidingen voor het ontbijtbuffet van de volgende dag. Daarnaast zorg je voor ontvangst en controle van de aangeleverde goederen.

We werken volgens strenge HACCP normen en daar durf je de  verantwoordelijkheid voor te nemen. Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en gebruikt keukenmateriaal horen dan ook tot je werkzaamheden. De werktijden zijn van 05.30 uur tot 13.30 uur.

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER