1. Voer de code in

Ontbijtkok

Jij bent verantwoordelijk voor een goede start van de dag voor onze gasten! Je bereidt het ontbijtbuffet voor gemiddeld 200 gasten. In ons life-cooking buffet in de prachtige 14de eeuwse Hoofdwacht voorzie je onze gasten graag van een vers, op bestelling bereid eitje. Je vindt uitdaging in het steeds weer vernieuwen en verbeteren van ons ontbijt/ lunch concept. Na de ontbijt drukte tref je voorbereidingen voor het ontbijtbuffet van de volgende dag

De Baan

  • Het (voor) bereiden van het ontbijt;
  • Zorgen voor de juiste voorraad en geeft bestelling op tijd door;
  • Controleren en opruimen van binnengekomen goederen;
  • Werkplek schoonhouden volgens de HACCP norm;
  • De werkdagen zijn op op woensdag zaterdag en zondag (5.30-13.30 uur);
  • Het voorbereiden van lunch buffetten.


Wie ben jij?

Je bent enthousiast en je vind het leuk om samen met het team te zorgen voor een goede start van de dag voor onze gasten. Daarnaast beschik je over onderstaande kwaliteiten:

  • Je hebt een oog voor detail;
  • Je bent in bezit van HACCP of bereid om deze te halen;
  • Je houd van koken;
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen want in de horeca sta je tenslotte nooit stil.

Wat bieden wij

Je kunt je ontwikkelen in deze functie. Wij zijn een organisatie die meedenkt met onze medewerkers en die medewerker ook graag kansen biedt.

  • Je ontvangt een passend salaris conform de KHN cao;
  • Wij hebben een specifiek en uitgebreid inwerkprogramma;
  • Weet waar je werkt programma;
  • Zeer voordelig je auto parkeren in onze parkeerkelder;
  • Je kunt gebruik maken van ons fietsplan;
  • We hebben een afgesloten gratis fietsenstalling;
  • Gratis ontbijt of warme maaltijd bij een late of vroege dienst;
  • Studiekosten regeling;
  • Korting op hotel overnachtingen en in de restaurants van alle Golden Tulip hotels in Nederland;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Een actieve personeelsvereniging

Wil je reageren?

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar Marscha Smeets-van Wijk (hr adviseur) pz@hotel-central.nl. Heb je nog vragen over de vacature dan kun je telefonisch contact opnemen met Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur aanwezig op maandag- en donderdagochtend, dinsdag hele dag) via 073-6926926. Of stuur een mailtje naar pz@hotel-central.nl