1. Voer de code in

Supervisor Bediening

Als Supervisor ben jij de ultieme gastheer of gastvrouw in Brasserie Cé. Je houdt het overzicht in de verschillende wijken, zorgt ervoor dat het team aangepast is aan de drukte van het moment, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen daar waar dat nodig is. Je vindt het leuk om processen te blijven verbeteren en je betrekt het team daarbij.

Je begrijpt dat ervaring in de bediening en een opleiding in de horeca hierbij onmisbaar is. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

We verwachten wel wat van je, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Behalve een leuke baan in het enthousiaste team van onze Brasserie Cé, bieden wij jou een gepast salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Wij ontvangen graag jouw schriftelijke sollicitatie gericht aan Heleen Ooteman (HR Adviseur via pz@hotel-central.nl) Of vul het digitale sollicitatieformulier in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 073-6.926.926.

SOLLICITEER HIER