1. Voer de code in

Veelgestelde vragen

Vanaf hoelaat kan ik inchecken?
Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Eerder inchecken is mogelijk o.b.v. beschikbaarheid. Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte. 

Hoelaat moet ik uitgecheckt zijn?
Uitchecken doet u vóór 12.00 uur. Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Krijg ik ontbijt bij mijn boeking?
Voor ons uitgebreide ontbijtbuffet betaalt u naast uw boeking € 19,75 per persoon. Voor kinderen geldt een speciaal tarief. U kunt bij ons ontbijten op: maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur / zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur / zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Kan ik bij het Hotel Central parkeren?
Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkeringang aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren. Houd u ook rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr! Valet Parking: € 13,75 per 24 uur.

Heeft Hotel Central cadeaubonnen?
Zeker! Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque. Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! 

Zijn huisdieren in Hotel Central toegestaan?
(Blinde)geleide honden zijn overal welkom in ons hotel. Alle andere honden zijn onder voorwaarden toegstaan in ons hotel. Voor meer informatie over ons hondenbeleid, klik hier. Andere dieren zijn niet toegestaan in ons hotel. 

Is Hotel Central toegankelijk voor mindervaliden?
Op de 1e etage bevindt zich een speciale toilet voor mindervalide. Tevens is er in de Front Office een helling voor rolstoelgebruikers. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met lift.

Heeft Hotel Central kamers voor mindervaliden?
Het hotel beschikt over 1 ruime tweepersoonskamer voor mindervaliden. Rookvrij en voorzien van o.a. een gladde kunststofvloer, bureau (goed onderrijdbaar, hoogte 75 cm), kast met uittrekbaar hangsysteem voor garderobe, een speciaal noodoproep systeem aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat de Front Office afdeling voor directe hulp én gaat de deur middels een sleutelkaart automatisch open.

De uitgebreide badkamer is uitgerust met opklapbare beugels bij het toilet, onderrijdbare wastafel met spiegel, douchegedeelte met beugels en speciale douchestoel, in hoogte verstelbare douchekop en antislip tegels

Hotel Central is in het bezit van het Uitgerust label. Dit speciale label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.