1. Voer de code in

Dé perfecte locatie voor uw weekendje weg...!

Golden Tulip Hotel Central is een sfeervol hotel in het centrum van Den Bosch, gelegen aan het middeleeuwse marktplein in het kloppende hart van deze bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch. De stad biedt met haar vele historische gebouwen, de beroemde Sint-Janskathedraal, sfeervolle terrassen, bourgondische restaurantjes en haar natuurschoon een ideale omgeving voor een heerlijk weekendje weg of dagje Den Bosch. Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad!

Bezienswaardigheden 's-Hertogenbosch

Naast de vele bezienswaardigheden is het centrum van 's-Hertogenbosch uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is. Zin om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een heerlijke lunch, een goed glas wijn of een uitgebreid diner? Dan bent u aan het juiste adres in Brasserie Cé. U bent van harte welkom!

Wat is er te doen in 's-Hertogenbosch?

De omgeving 's-Hertogenbosch leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets-, wandel- en skeelertochten. Ervaar de Binnendieze, bewonder de Sint-Janskathedraal en koester de wereld van Jheronimus Bosch. De stad biedt een wisselend scala aan mogelijkheden voor uw bezoek. Ook voor allerlei verschillende groepsactiviteiten en workshops kunt u terecht in 's-Hertogenbosch, zeker als het een bedrijfsuitje betreft. Van mozaïeken tot klompen beschilderen, van een gezellige pubquiz tot een kookworkshop met echte Bossche Koek! Kortom: er is voor ieder wat wils...!

TIP: Sta je op het punt de binnenstad te bezoeken? Bekijk dan vlak voor jouw bezoek even of het verstandig is om naar de binnenstad te komen op de druktemeter.

Bekijk de kamers van Hotel Central

 
 

Visit Brabant

Arrangementen
Top 10 Highlights Den Bosch