1. Voer de code in

Parkeren

Wij beschikken over 110 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug aan Burg. Loeffplein 70 (tevens het adres voor uw navigatie), gelegen tegenover het hotel. Om van de kelder gebruik te kunnen maken, dient u zich direct te melden via de intercom bij de linkeringang van de entree. Onze receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna u een ticket kunt trekken bij de slagboom. Hierna kunt u op elke vrije plaats in de kelder parkeren.  

Mocht u de fietsen mee willen nemen op de auto dan adviseren wij u om een plek in de privé-garage te reserveren, zodat u gelijkvloers geparkeerd staat en gemakkelijk met de fietsen de garage kunt verlaten. Heeft u een elektrische fiets, dan beschikken wij over diverse oplaadpunten voor de fiets.

Bij incheck dient u dit ticket om te wisselen voor een uitrijkaart tegen gereduceerd tarief.
- 0 tot 5 uur: € 7,75
- 5 tot 9 uur: € 10,50 
- Per overnachting tot 12.30 uur de volgende dag: € 14,50 per auto, desgewenst te verlengen met
€ 1,50 per uur.

LET OP
Tarieven zijn alleen geldig voor de PARKEERKELDER en NIET voor de parkeerdekken. Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

ingang-parkeerkelder-golden-tulip-hotel-central
ingang-parkeerkelder-golden-tulip-hotel-central

Elektrisch opladen
In het kader van de visie op duurzaamheid zijn er twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Deze laadpunten zijn enkel beschikbaar voor hotelgasten en er moet van te voren gereserveerd worden. De elektrische laadpunten voor auto's hebben een vermogen van 3,7 kWh per stuk en het stekkertype is ''Mennekes''. Daarnaast beschikt het hotel over diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen in een afsluitbare parkeergarage. 

Kamers
Arrangementen