X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren Golden Tulip Hotel Central bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Wij doen ons motto 'de norm van nu, de waarden van toen' iedere dag opnieuw eer aan. Dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen. Ons gastvrije team bestaat dan ook uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central

Duty Stagiaire
Als stagiaire dutymanager ben je HET aanspreekpunt van Hotel Central. Het is de bedoeling dat je je veel voor de schermen laat zien, bijv. door het begeleiden van (vaste) gasten naar hun kamer, controle van VIP kamers, oplossen van kleine technische mankementen, ronde door de publieke ruimtes en informatievoorziening aan gasten. Je ondersteunt de afdelingen waar nodig en staat, uit naam van de Adjunct Directeur, gasten te woord in geval van vragen of problemen. Je bewaakt de tevredenheid, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid.  Je maakt onderdeel uit van het MT en je valt onder supervisie van de Adjunct Directeur. Naast je werk als Duty Manager is er, afhankelijk van de duur van je stage, ruimte voor een project of afstudeeropdracht. Flyer Dutymanager stagiaire.pdf

Wie ben jij? Een gemotiveerde, zelfstandige, initiatiefrijke en representatieve stagiair(e):
- die een HHS of vergelijkbare horeca opleiding volgt
- die zelfstandig, verantwoordelijk, oplossingsgericht is en ‘oog voor detail’ heeft
- die de moderne vreemde talen beheerst
- met goede commerciële en communicatieve vaardigheden
- die beschikbaar is voor een periode van minimaal 20 weken

Medewerker Bediening (oproepkracht)
Als gastheer/-vrouw loop je zelfstandig een wijk in de brasserie, of je verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Je hebt ervaring in de bediening en bij voorkeur een opleiding in de horeca. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Zoek jij een leer-werkplek voor je koks-opleiding?
Wij ontvangen jaarlijks met veel plezier een aantal leerlingen en stagiaires met hart voor de horeca. In de zomer van 2017 gaan wij onze brasserie ‘Central’ grondig verbouwen. Ook voor onze keukenbrigade gaat er dan het een en ander veranderen. Zoek jij een leerplaats waar je mag meedenken en bijdragen aan deze bijzondere fase? Als vier sterren hotel hebben wij er belang bij om jou goed op te leiden. Er zijn dan ook verschillende leermeesters op de diverse afdelingen (bediening, front office, keuken, etc.) Je krijgt als leerling een vaste leermeester op je afdeling toegewezen die je gedurende je opleiding begeleidt. Uiteraard ontvang je een gepaste stage- en onkostenvergoeding. Bovendien mag je in de loop van het jaar je ouders en begeleider van school uitnodigen voor een leerlingendiner wat je samen met de andere leerlingen voorbereid. De smaak te pakken?

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Aan al onze medewerkers bieden wij diverse vakgerichte trainingen, een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en je mag voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier