X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren Golden Tulip Hotel Central bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Wij doen ons motto 'de norm van nu, de waarden van toen' iedere dag opnieuw eer aan. Dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen. Ons gastvrije team bestaat dan ook uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Manager Sales & Marketing
Voor meer informatie over deze functie kunt u de volgende link bekijken: Referentiefuncties Manager Sales & Marketing

Directiesecretaresse (24 uur, 5 dagen)
Je signaleert, initieert en coördineert. Je bent een daadkrachtige duizendpoot met affiniteit met horeca. Je kunt goed omgaan met ad hoc situaties, bent in staat om structuur aan te brengen, bewaakt de voortgang van actiepunten en bent een time-manager voor onze directeur. Takenpakket Directiesecretaresse.pdf

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Medewerker nacht schoonmaak voor 2 nachten per week (van 0.00 – 6.30 uur)
Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals de Brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pre. De werknachten zijn wisselend, ook in weekenden en op feestdagen. Salaris € 10,54 bruto per uur incl. nachttoeslag.

Weekendkracht Housekeeping (oproepkracht)
Start per direct. Je vult de minibars op de gastenkamers bij en maakt algemene ruimtes schoon. Je werkt één dag per weekend. De werktijden zijn van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Hulpkracht Housekeeping (30 uur, 5 dagen)
De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en spreekt goed Nederlands. De uren zijn verdeeld over 5 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Eén week per 4 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur. Spreek je vloeiend Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! Wij bieden je een salaris volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van KHN (€ 9,58 bruto per uur vanaf 21 jaar) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden..


Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Enkele quotes van onze medewerkers: 's-Zomers altijd 3 of 4 weken vakantie, veel vrij in de zomermaanden, flexibele werktijden en niet alleen 's-avonds werken voor keuken en bediening, kerstavond en oudjaarsavond gesloten vanaf 20.00 uur, de uren zijn keurig geregeld, veel internationale gasten en contracten.

Aan al onze medewerkers bieden wij diverse Golden Tulip trainingen, gepaste salariëring volgens met arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en deelname aan aantrekkelijke medewerkersarrangementen. Voor de medewerkers die volgens rooster werken, geldt dat zijn zoveel mogelijk proberen rekening te houden met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier