1. Voer de code in

Veelgestelde vragen

Vanaf hoelaat kan ik inchecken?
Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Eerder inchecken is mogelijk o.b.v. beschikbaarheid. Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast de bagage af te geven. Wij slaan deze voor u op in onze speciale opslagruimte. 

Hoelaat moet ik uitgecheckt zijn?
Uitchecken doe je vóór 12.00 uur. Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Krijg ik ontbijt bij mijn boeking?
Voor ons uitgebreide ontbijtbuffet betaal je naast uw boeking € 19,75 per persoon. Voor kinderen geldt een speciaal tarief. Je kunt bij ons ontbijten op: maandag t/m vrijdag: 6.30 uur tot 10.00 uur / zaterdag: 07.30 uur tot 11.00 uur / zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Kan ik bij het Hotel Central parkeren?
Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkeringang aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna je jouw auto in de parkeerkelder kunt parkeren. Hou je ook rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 m! Valet Parking: € 13,75 per 24 uur.

Heeft Hotel Central cadeaubonnen?
Zeker! Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque. Deze cadeaubon is geheel naar je eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst! 

Zijn huisdieren in Hotel Central toegestaan?
(Blinde)geleide honden zijn overal welkom in ons hotel. Alle andere honden zijn onder voorwaarden toegstaan in ons hotel. Voor meer informatie over ons hondenbeleid, klik hier. Andere dieren zijn niet toegestaan in ons hotel. 

Is Hotel Central toegankelijk voor mindervaliden?
Op de 1e etage bevindt zich een speciale toilet voor mindervalide. Tevens is er in de Front Office een helling voor rolstoelgebruikers. Ook zijn alle verdiepingen bereikbaar met lift.

Heeft Hotel Central kamers voor mindervaliden?
Het hotel beschikt over 1 ruime tweepersoonskamer voor mindervaliden. Rookvrij en voorzien van o.a. een gladde kunststofvloer, bureau (goed onderrijdbaar, hoogte 75 cm) en een kast met uittrekbaar hangsysteem voor garderobe. Ook is er een speciaal noodoproep systeem aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat met de Front Office afdeling voor directe hulp. De deur gaat middels een sleutelkaart automatisch open.

De uitgebreide badkamer is uitgerust met opklapbare beugels bij het toilet, onderrijdbare wastafel met spiegel, douchegedeelte met beugels en speciale douchestoel en een in hoogte verstelbare douchekop en antislip tegels.

Hotel Central is in het bezit van het Uitgerust label. Dit speciale label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.