1. Voer de code in

Welkom bij Hotel Central in Den Bosch


Overnachten in Den Bosch? Trek er op uit en ontdek de bruisende stad!

Een historische stad met bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en restaurantjes. Wat dacht je van een stadswandeling door de binnenstad? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, is ook zeker de moeite waard.


Onze deuren van Brasserie Cé staan weer voor je open! Want het jou naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar jij en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Voor meer informatie klik hier.

Ons hotel is weer nummer 1 op Tripadvisor en heeft de Travelers' Choice Award 2021 gewonnen.

Trek er gerust even op uit, ontdek de bruisende stad en overnacht veilig en zorgeloos bij ons hotel in centrum Den Bosch, samen met familie, vrienden en/of collega’s. Op zijn Bosch gezegd: 'Wij zien oe gère...!'

TIP: Sta je op het punt de binnenstad te bezoeken? Bekijk dan vlak voor jouw bezoek even of het verstandig is om naar de binnenstad te komen op de druktemeter.

AGENDA     ACTIVITEITEN

 

Superior bonusclassificatie 

’s-Hertogenbosch, 1 december 2021 - De Hotelsterren organisatie kent aan Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch niet alleen opnieuw vier sterren toe, maar nu ook de bonusclassificatie ‘Superior’. Kwaliteit, verrassende faciliteiten, gastvrijheid en persoonlijke service hebben tot deze topkwalificatie geleid. Hotelsterren beoordeelt aangesloten hotels op 270 normen op basis van de officiële Europese Hotelclassificatie. Elk sterren niveau kent een ‘Superior’ klasse voor hotels die vele extra’s bieden. Omdat Golden Tulip Hotel Central alle normen ruimschoots heeft gehaald en qua persoonlijke service en kwaliteit ruim boven de norm stijgt, ontvangt zij nu de toevoeging ‘Superior’.

 

Kamers
Arrangementen

Natuur, cultuur of culinair? Wij zien je graag!

Of je ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien je graag. Van de fijnste, state-of-the-art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar je culinair in de watten wordt gelegd. Kies jij ook voor ons hotel in Den Bosch? 

Eten & Drinken
Top 10 Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”