2019---voorzijde-golden-tulip-hotel-central---brasserie-ce.jpg
2019---1_-blauwe-kamer-golden-tulip-hotel-central---kopie.jpg
cebu--1-of-126-.jpg
image00060.jpeg
Sint-Jan by night.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Welkom bij Hotel Central in Den Bosch

Een bourgondische stad met bijzondere musea, authentieke winkels, kroegen en restaurants. Wat dacht je van een stadswandeling? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, op een steenworp afstand van de binnenstad ben je al door natuur omgeven. En de beroemde Sint Jans kathedraal, die is niet te missen.

Trek erop uit, ontdek de bruisende stad en kom daarna - samen met familie, vrienden en/of collega’s - zorgeloos bij ons. Elke kamer is met aandacht ontworpen met een uniek en kleurrijk grafisch thema passend bij het verhaal van 125 jaar Bossche gastvrijheid. Slapen, eten, vergaderen, een feest; op zijn Bosch gezegd: 'wij zien oe gère...!'

Ook de deuren van Brasserie Cé staan voor je open! Met eten & drinken waar jij en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Want het jou naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. 

Fam. Rademaker & Team

 

Nummer 1 op Tripadvisor | Travelers' Choice Award 2023

 

 

 

Natuur, cultuur of culinair? Wij zien je graag!

Of je ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien je graag. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar je culinair in de watten wordt gelegd. Kies jij ook voor ons hotel in Den Bosch?