Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Agenda

Beklimming Sint-Jan

Vanaf 23 mei 2023 organiseert Stichting Nationaal Monument Sint-Jan een nieuwe klim: De Avontuurlijke Klim. Voor een X aantal maanden worden dagelijks niet alleen de bekende luchtboogbeelden zichtbaar, De Avontuurlijke Klim brengt het grote publiek dit jaar naar nog grotere hoogte. Lopend over de nok van het dak en rondom de Vieringstoren. Een unieke ervaring op bijna 50 meter hoogte!

BEKIJK ARRANGEMENT

MEER INFORMATIE

Live Music in Brasserie Cé

Onze live (jazz) muziek is weer volop te horen!

De eerste vrijdag van de maand is onze vaste Live Jazz avond. Om 18:30 uur starten we met eerste set. Zeker zijn van een goede zit- en luisterplek? Reserveer op tijd!  

BEKIJK PROGRAMMA

RESERVEER EEN PLEKJE

De Oktoberfeesten

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober gaan we helemaal los op de mooie Parade , onder de rook van de Sint-Janskathedraal. Het gezelligste Otoberfest van Den Bosch staat in het teken van liters bier, polonaises, dirndls en lederhosen. Kauf schnell deine tickets!

MEER INFORMATIE

Kerst bij Hotel Central

Op 1e en 2e kerstdag organiseren we in het hotel een heerlijke kerstbrunch, en in de avond een diner. Kom genieten van de brabantse gezelligheid tijdens kerst in het hotel. Binnenkort is er meer informatie beschikbaar en kunt u reserveren!

MEER INFORMATIE 

 

Bourgondisch Den Bosch

Op 14, 15, 16 en 17 september verwelkomt Bourgondisch 's-Hertogenbosh editie 2023 je weer. Alle aandacht voor de stad en alle heerlijkheden die worden aangeboden. Naast paviljoens waarin Bossche restaurateurs zichzelf presenteren met unieke dranken en gerechten is er ook een gevarieerd programma met muziek, een kinderprogramma en entertainment.

MEER INFORMATIE

 

 

Workshop Bossche bollen

Dagelijks kunt u bij Bakkerij Royal de geheimen van de Bossche Bol leren tijdens een workshop. In circa 1,5 uur leert Bakkerij Royal je hoe je jouw eigen Bossche lekkernij maakt.

MEER INFORMATIE

Workshop worstenbroodjes

Leer worstenbroodjes maken van de echte kenners. De bakker gaat samen met jou aan de slag en binnen circa 1,5 uur heb jij je eigen vers bereide broodjes.

MEER INFORMATIE

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Ben jij benieuwd wat er in de stad te doen is?

MEER INFORMATIE

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vind je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. 

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

MEER INFORMATIE