Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Agenda

Pasen 2023

Geniet van ons heerlijke Paasontbijt met familie, vrienden en kennissen in onze sfeervolle kelder 'De Hoofdwacht'. Of kom genieten van onze bekende High Tea @Cé in onze gezellige Brasserie.

MEER INFORMATIE

Live Music in Brasserie Cé

Onze live (jazz) muziek is weer volop te horen!

De eerste vrijdag van de maand is onze vaste Live Jazz avond. Om 18:30 uur starten we met eerste set. Zeker zijn van een goede zit- en luisterplek? Reserveer op tijd!  

RESERVEER EEN PLEKJE

Efteling tentoonstelling in het Noord-Brabants museum

De historie van de Efteling staat centraal in een omvangrijke nieuwe tentoonstelling in het Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Vanaf zaterdag 4 maart tot zondag 21 mei 2023 kunnen museumbezoekers Efteling: De Tentoonstelling ontdekken, een expositie over de maatschappelijke impact van het attractiepark.

MEER INFORMATIE

Beklimming Sint-Jan

Vanaf eind mei 2023 organiseert Stichting Nationaal Monument Sint-Jan een nieuwe klim: De Avontuurlijke Klim. Voor een X aantal maanden worden dagelijks niet alleen de bekende luchtboogbeelden zichtbaar, De Avontuurlijke Klim brengt het grote publiek dit jaar naar nog grotere hoogte. Lopend over de nok van het dak en rondom de Vieringstoren. Een unieke ervaring op bijna 50 meter hoogte! 

MEER INFORMATIE

Snelste auto ter wereld

Efteling en snelste auto ter wereld uit 1899 trekken ‘gigantisch’ veel publiek naar Den Bosch. Wat hebben Holle Bolle Gijs en de snelste auto ter wereld uit 1899 gemeen? De snelste auto ter wereld is te bewonderen in het Design Museum t/m 3 september 2023.

MEER INFORMATIE

Workshop Bossche bollen

Dagelijks kunt u bij Bakkerij Royal de geheimen van de Bossche Bol leren tijdens een workshop. In circa 1,5 uur leert Bakkerij Royal je hoe je jouw eigen Bossche lekkernij maakt.

MEER INFORMATIE

Workshop worstenbroodjes

Leer worstenbroodjes maken van de echte kenners. De bakker gaat samen met jou aan de slag en binnen circa 1,5 uur heb jij je eigen vers bereide broodjes.

MEER INFORMATIE

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Ben jij benieuwd wat er in de stad te doen is?

MEER INFORMATIE

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vind je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. 

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

MEER INFORMATIE