Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Agenda

Live Music in Brasserie Cé

Onze live (jazz) muziek is weer volop te horen!

De eerste vrijdag van de maand is onze vaste Live Jazz avond. Om 18:30 uur starten we met eerste set. Zeker zijn van een goede zit- en luisterplek? Reserveer op tijd!  

Bekijk programma

Reserveer een plekje

Workshop Bossche bollen

Dagelijks kunt u bij Bakkerij Royal de geheimen van de Bossche Bol leren tijdens een workshop. In circa 1,5 uur leert Bakkerij Royal je hoe je jouw eigen Bossche lekkernij maakt.

Meer informatie

Workshop worstenbroodjes

Leer worstenbroodjes maken van de echte kenners. De bakker gaat samen met jou aan de slag en binnen circa 1,5 uur heb jij je eigen vers bereide broodjes.

Meer informatie

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Ben jij benieuwd wat er in de stad te doen is?

Meer informatie

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vind je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. 

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Meer informatie

Vier Kerst bij Hotel Central 2024

Kom gezellig bij ons langs voor een onvergetelijke Kerstbrunch in kerstsferen. Wij hebben een heerlijk feestelijk buffet voor je samengesteld, vol smakelijke gerechten om je kerstdag speciaal te maken.

Of maak 1e of 2e Kerstdag extra bijzonder met ons heerlijke 3-gangen of 4-gangen Kerstdiner! We heten je van harte welkom in onze Brasserie en hebben een culinair menu voor je voorbereidt eventueel begeleidt met bijpassende wijnen.

Meer informatie