Beste prijsgarantie
image

Boek nu via de eigen website en ontvang 5% korting op uw reservering

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Agenda

Swinging Sunday Grooves@Cé
Iedere laatste zondag van de maand zal het Jazz Circus Collective, vanaf 16.00 uur, muzikaal gaan uitpakken in Brasserie Cé.

Live Jazzy Sounds@Cé
Iedere 1e vrijdag van de maand Fresh jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’food in Brasserie Cé. Aanvang 18:30 uur - Gratis inlopen!

Voor meer informatie zie: 

Swinging Sunday Grooves en Jazzy Sounds

Open Huis Hotel Central

Wij nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje tijdens een van onze Open Huis dagen in  Hotel Central.

Data Open Huis
√ Zondag 23 september 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur
√ Zondag 25 november 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur

Ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central! Op onze 'Open Huis' dagen zal tussen 14.00 uur en 15.00 uur ook de heer Bert Kroon, trouwambtenaar van de Gemeente ’s-Hertogenbosch, aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. 

INFORMATIE / AANMELDEN

Live Cooking Wild Proeverij

Een bijzondere Live Cooking proeverij waarin wij, samen met Bert Buitenhuis, de Jagende Kok, van 14.00 uur tot 17.00 uur een Wild Proeverij gaan verzorgen.

Met veel enthousiasme gaat hij ook vertellen over zijn passie met wild: waar komt het vandaan, hoe wordt het verwerkt én hoe kunt u wild het beste bereiden.

INFORMATIE/RESERVEREN

 

Kamagurkistan - Noordbrabants museum

Voorbij de grenzen van de ernst - 28 juli t/m 28 oktober 2018

De meesten kennen Kamagurka als een veelzijdige kunstenaar voor wie geen taboe veilig is. Al meer dan een 50 jaar overrompelt hij zijn publiek met zijn cartoons, tekeningen, schilderijen, muziekstukken en theaterperformances.Je krijgt een totaalbeeld van Kamagurka’s absurdistische en vaak (met opzet) choquerende oeuvre.  Van zijn eerste dagboekaantekeningen tot recente strips met de antihelden Bert en Bobje en Cowboy Henk (die hij maakte met zijn collega Herr Seele).

Meer informatie

Manish Nai - Noordbrabants museum

Capturing time - 28 juli t/m 4 november 2018

Manish Nai: Capturing Time is de eerste museale solotentoonstelling van deze kunstenaar in Nederland, nadat zijn exposities in eigen land, Frankrijk en Zwitserland al veel aandacht kregen. De in Mumbai werkzame Nai werd als zoon van een handelaar in kledingtextiel geïnspireerd door de bonte kleuren en de verschillende materialen.  Hij vervormt vaak gebruikte, geleefde en karaktervolle materialen tot strakke constructies. In de tentoonstelling zijn twaalf werken te zien, met als blikvanger een ruimtevullende installatie gemaakt van enorme hoeveelheden katoen.

Meer informatie