Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Agenda

Vier kerst bij Central

Vier de kerstdagen bij Golden Tulip Hotel Central in het hart van ‘s-Hertogenbosch!

Op beide kerstdagen serveren wij een kerst brunch of op 1e kerstdag een kerstdiner. Maar ook voor zakelijke kerstvieringen hebben wij meerdere mogelijkheden.

 

Hotel arrangement met de feestdagen

Geniet tijdens de feestdagen bij Hotel Central van een heerlijk 3-daags feestdagen arrangement. Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen inclusief ontbijt, 1x 3-gangen keuzediner met een glas heerlijke Cava bij ontvangst, koffie/thee met een Bossche bol en heerlijke zoetigheden voor thuis.

BOEK ONS ARRANGEMENT

 

Hotel overnachting met de feestdagen

Blijf lekker slapen tijdens de feestdagen bij Golden Tulip Hotel Central. Maak een reservering voor de kerstbrunches of voor het kerstdiner op 1e kerstdag van Brasserie Cé en boek een kamer bij Hotel Central. Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij een feestelijk ontbijt.

BOEK EEN OVERNACHTING

 

Brasserie Cé

In Brasserie Cé kun je culinair genieten deze kerstdagen. Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij vanaf 12.30 uur een sfeervolle familie kerstbrunch in uitgebreide buffetvorm voor 43.50 per persoon, een brunch voor de hele familie. Voor kinderen hebben we een speciale kinderprijs en zijn er volop kinderactiviteiten. Daarnaast kunt u op 1e kerstdag vanaf 18.30 uur genieten van een 4-gangen kerstdiner in Brasserie Cé.

KERST IN CÉ

 

Kerst met het bedrijf

Wilt u de successen van het afgelopen jaar vieren met uw collega’s en samen een onvergetelijke avond beleven? Neem contact met ons om uw Kerstborrel, Nieuwjaarsreceptie of knallend personeelsfeest met ons te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Live Music in Brasserie Cé

Onze live (jazz) muziek is weer volop te horen!

De eerste vrijdag van de maand is onze vaste Live Jazz avond. Om 18:30 uur starten we met eerste set. Zeker zijn van een goede zit- en luisterplek? Reserveer op tijd!  

RESERVEER EEN PLEKJE

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Ben jij benieuwd wat er in de stad te doen is?

MEER INFORMATIE

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vind je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. 

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

MEER INFORMATIE