1. Voer de code in

Live Music in Brasserie Cé

Iedere vrijdag van de maand Live Music in Brasserie Cé. De optredens zijn om 18.00 uur en om 20.00 uur - Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in betere tijden! 

MEER INFORMATIE

 
 

Brasserie Cé @ Home

4- gangen make away diner.

De Chef-kok bereidt alles goed voor en zorgt dat de gerechten voorzien zijn van een heldere bereidingsinstructie, inclusief filmpje. U heeft met een paar handelingen een prachtig diner op tafel, zodat u heerlijk kunt genieten!

Winter High Tea

Vanwege de maatregelen is het niet mogelijk om te komen eten in Brasserie Cé. 
Gelukkig kunt u de winter high tea to go bestellen, zodat u er thuis heerlijk van 
kunt gaan genieten!De winter high tea is naar inspiratie van onze huispatissier Chai,
met een keuze van hartige en zoete gerechten! 

 
 
 

De Bossche Winter - 13 nov '20 t/m 17 jan '21

De Bossche Winter maakt ontmoetingen mogelijk, ook nu dat niet vanzelfsprekend is. Het gaat om gezamenlijkheid en gezelligheid, dat zit in het DNA van de Bosschenaren. Van een workshop 'adventskalender maken' tot private shopping bij de Bossche winkeliers. Dus laat je inspireren en beleef De Bossche Winter, die bol staat van de corona-proof activiteiten!

GEHELE PROGRAMMA

 

Asjemenou! - 19 nov '20 t/m 24 jan '21

Ooit gedacht dat de wuppie, een Doe Maar-zweetbandje of een patatje kapsalon een eigen sokkel verdienen? Op 10 oktober opent in Het Noordbrabants Museum de tentoonstelling ‘Asjemenou! De Nederlandse populaire cultuur in 100 voorwerpen’. Bomvol verhalen en ‘o-ja-momenten’…..dus zeg het voort, zeg het voort! 

TIP: Boek ons Cultuur & Design arrangement en blijf ook slapen!