Beste prijsgarantie
Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Agenda

Swinging Sunday Grooves@Cé
Iedere laatste zondag van de maand zal het Jazz Circus Collective, vanaf 16.00 uur, muzikaal gaan uitpakken in Brasserie Cé.

Live Jazzy Sounds@Cé
Iedere 1e vrijdag van de maand Fresh jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’food in Brasserie Cé. Aanvang 18:30 uur - Gratis inlopen!

Voor meer informatie zie: 

Swinging Sunday Grooves en Jazzy Sounds

Binnenkijken met Thijs Wolzak - 31 okt '18 t/m 17 febr '19

Van september 2011 tot januari 2018 fotografeerde Thijs Wolzak 248 keer Nederlanders in hun interieur. De foto’s stellen de bewoners centraal in hun eigen interieur en elke foto stelt natuurlijk de vraag: wie is de bewoner en op welke manier is de bewoner ook zijn interieur? Wolzak kijkt bij mensen binnen, wij kijken in hun ziel.

INFORMATIE / TICKETS

Jean Cocteau - Metamorphosis - 10 nov '18 t/m 10 mrt '19

Jean Cocteau (1889-1963) is een tot de verbeelding sprekend kunstenaar. Hij uitte zich in bijna alle artistieke media: van poëzie en literatuur, beeldende kunst en vormgeving tot theater en zijn favoriete medium: film. Maar meer nog dan om zijn werk was Cocteau bekend om zijn opmerkelijke leven. Hij omgaf zich met beroemdheden als Sergei Diaghilev, Edith Piaf, Pablo Picasso en Coco Chanel en raakte geregeld in opspraak vanwege zijn homoseksualiteit en drugsgebruik.

INFORMATIE / TICKETS

Jan Sluijters: De wilde jaren - 17 nov '18 t/m 7 apr '19

Jan Sluijters (1881-1957) is – samen met Jheronimus Bosch en Vincent van Gogh – een van de drie uit Brabant afkomstige ‘kernkunstenaars’ waaraan Het Noordbrabants Museum met regelmaat aandacht besteedt. Deze grote najaarstentoonstelling laat zien hoe de kunstenaar als jongeman in Parijs kennis maakte met de avant-garde kunst uit die periode.

INFORMATIE / TICKETS

 

Uit de stal van Bosch - 1 dec '18 t/m 10 maart '19

Het Noordbrabants Museum brengt opnieuw een origineel werk van de wereldberoemde Bossche kunstenaar terug naar zijn geboortestad 's-Hertogenbosch. Het betreft het schilderij de Aanbidding der Koningen uit The Metropolitan Museum of Art in New York.

INFORMATIE / TICKETS